2777
2789

تا قبل از جنگ خوب بود ولی بعد جنگ بهونه خوبی دست مدیرعامل میلی اومده که بخاطر جنگ مشکل پیش اومده و مدام درحال پرداخت واریزی ها هستن ولی با تاخیر حداقل یک هفته ای.

بنظرتون کسی که طلا میفروشه یک هفته بعد به پولش نیاز داره؟

اونم با این وضعیت مملکت الان که دقیقه به دقیقه تورمه و ریالت بی ارزش میشه.

دوستان از من گفتن بود هرگز از میلی خرید نکنید اگر خرید کردین آمادگی داشته باشید مبالغ بالای 3 الی 5 میلیون تومان یک هفته به بعد براتون واریز بشه.

دارم تجربه خودمو مینویسم که شما استفاده کنید نه اینکه خودتون تجربه کنید.

انشالله دوشنبه هم برای شکایت از مدیرعامل میلی گلد اقدام خواهیم کرد

بیائید در این خاک؛ در این مزرعه پاک؛ بجز عشق٬بجز مهر؛ دگر بذری نکاریم.   

دقیقا برا منم خیلی طول کشید

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 5 میلی هدیه گرفتم همون فروختم 27 تومن برنامه رو پاک کردم😅

افرین نوشته جونت👌

اره ماهم بعد جنگ طلارو فروخت شوهرم ده دوازده روز کشید تا واریز بشه به شدتم احتیاج داشتیم هر روز شوهرم زنگ میزد بهشون هی امروز فردا میکردن ولی واسه من یه تومن بود دو روزه واریز شد واسه شوهرم بالای پنج تومن بود دوازده روز کشید

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
منم تایید میکنم حرفتون رو برای منم همینطور بود

میشه بگید چند روز طول کشید و چقدر بود پولتون؟

اره ماهم بعد جنگ طلارو فروخت شوهرم ده دوازده روز کشید تا واریز بشه به شدتم احتیاج داشتیم هر روز شوهر ...

دقیقا همینه 

اینها هم بدبیاری آوردن. بعد جنگ همه سرمایه شون رو برداشتن. شاید سرمایه کم آوردن.

نه عزیزم چیو کم اوردن. مگه جنگ فقط برای میلی بوده؟ کل ایران دچار جنگ بود چرا طلاسی و طلاین همچین چیزی نیست و مشکلی نداشت فقط تو ایران اینا بد بیاری اوردن؟

نه گلم با این حرفا فقط خودمونو گول میزنیم

اگر بد بیاری اوردن پس چرا هنوز فعالیت دارن؟ چرا جمعش نمیکنن ملتو بیچاره کردن؟

دوستان به هیچ وجه تو میلی سرمایه گذاری نکنید که بیچاره میشید

به قول بانو لی لی جون ما باید تاوان بدبیاری اونارو بدیم