2777
2789
بدترین مخلوقات خدا هستن یه چت معمولی باهاشون بکن تا سر کسری از ثانیه درخواست دوستی بدن یا درخواست ا ...

یکی تاپیک زده بود که آیدی روبیکا به یه دختری داده 

که تماس تصویری بگیرن دختر هم انگار تماس قطع کرده

اینم بهس برخورده بود تاپیک زده بود تا این حد وقیحن😂

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدترین مخلوقات خدا هستن یه چت معمولی باهاشون بکن تا سر کسری از ثانیه درخواست دوستی بدن یا درخواست ا ...

خب چت نه

همون در حالت عمومی تبادل نظر کنند

به نظرم اینطوری بهتره، آخه زنها یامردها وقتی تنهایی برن به قاضی راضی برمیگردندو هیچ وقت خیلی مشکلات محسوس برطرف نمیشه.

خیلی وقتها جزییات مهم تر از کلیات ارتباطات هستند.

مثلا اینکه از زنها کشف شده که از افعال معکوس استفاده می کنند هنوز بین مردها جا نیفتاده ودچار سو تفاهم میشن.

یا اینکه مردها برعکس زنها خیلی با ایما واشاره آشنا نیستند وبیشتر باید خواسته هامون ازشون دقیق و واضح باشه.

ببین دقیقا کجا باید بریم این گزینه ها بیاد؟غیر از لینک

دوستان من میری بعد درخواست هارو باز کن

زیرش قرمز نوشته درخواست های من

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دوستان من میری بعد درخواست هارو باز کنزیرش قرمز نوشته درخواست های من

آها شد.

میدونی، تا مشاهده همه درخواست ها را نزنی نمیاد، برای همین ندیده بودم.

واقعا این گزینه باید حذف میشد، 

چه کاریه، هر کی درخواست داده ،چرا باید بتونه درخواستش را حذف کنه؟

خب در اصل، خود کاربرهای نی نی سایتی ، مردها را دک می کنند.مردها واقعا کم هستند، یا شاید خواننده خام ...

اوهوم

ولی ببین خدایی یه سریاشون ادمای خوب و با شخصیتین

اون یه عده که مزاحمن و مریض و باید ریپورت کنه نینی یار

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

آها شد.میدونی، تا مشاهده همه درخواست ها را نزنی نمیاد، برای همین ندیده بودم.واقعا این گزینه باید حذف ...

نمیدونم بخدا به منم یه آقا یاد داد🤣

اوهومولی ببین خدایی یه سریاشون ادمای خوب و با شخصیتیناون یه عده که مزاحمن و مریض و باید ریپورت کنه ن ...

همشون بلا استثنا بیمارن

اونایی که هنوز رو نشده چندبن کاربری دارن فعلا از اون کاربریا سو استفاده میکنن

همشوننننننن دنبال یه چیزن

همشون بلا استثنا بیمارناونایی که هنوز رو نشده چندبن کاربری دارن فعلا از اون کاربریا سو استفاده میکنن ...

احتمالش هست ابجی درسته

اگه شوهر من عضو نی نی سایت باشه قطعا ازش جدا میشم به نظرم خیلی چندشه یه مرد تو یه همچین محیطی باشه. اصلا دید خوبی نسبت به مردایی که تو این سایت عضون ندارم

و تو چون مصرع شعری زیبا، سطر برجسته ای از زندگی من هستی.