2777
2789
عنوان

کسی بوده با (بدنسازی) لاغر کنه❓️

118 بازدید | 20 پست

هوازی توی بدنسازی رو نمیگم

با قدرتی لاغر کرده باشه (نه تردمیل و دوچرخه و اینا)

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوازی هم لازمه در کنارش 

تو باشگاه ما پیش اومده طرف کم کرده

مثلا تو 6 ماه فکر کنم 20 کیلو مطمئن نیستم

اما هنوزم چاق بود چون بنده خدا تیروئید داشت و حساسیت به گلوتن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

همه ی اینا بستگی به تغذیتون داره

اگه هدفت لاغریه رشته های دیگه ای هم هستن

کار با دستگاه های بدنسازی بیشتر برای فرم و تشکیل عضله هست ولی خب بازم به تغذیتون مربوطه 

درکل اگه هوازی کار کنی سریعتر به نتیجه میرسی

منم سواله برام تازه دارم میرم باشگاه میگن غذا نخوری عضله میره بخ رمم چربی میاد موندم چیکار کنم

ببین غذا خوب تو یک بشقاب لوبیا پلو بخور هیچی به هیچی ولی یک تیکه سینه مرغ آبپز با سالا بخور همش سالم و سبک

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

منم سواله برام تازه دارم میرم باشگاه میگن غذا نخوری عضله میره بخ رمم چربی میاد موندم چیکار کنم

خب پرچرب نخور دیگه

نشاسته پیچیده و کرب پیچیده مثل سیب زمینی و ماکارونی باید بخوری ولی خب عضله سازی نیاز به حجم اوردن هم داره دیگه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ببین به عنوان اینکه ۳ ساله دارم کار میکنم بهت میگم بدنسازی حجمی بهترین نوع لاغری چون اندام تو رو آب نمیکنه ران و سینه آب نمیشه شلی و افتادگی پوست پیدا نمیکنی 

پس منی که لاغرم میخوام چاق بشم چرا میگن برو بدنسازی ؟

حجم میاری 

من خودم 5 کیلو اضاف کردم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
خب پرچرب نخور دیگهنشاسته پیچیده و کرب پیچیده مثل سیب زمینی و ماکارونی باید بخوری ولی خب عضله سازی نی ...

ببین غذای خوب سالم مثلا پروتیین مرغ تخم مرغ سالاد بادمجون کبابی و... چیزی که کالری کم اما انرژی زیاد