2777
2789
خب صحبتاش با اعتقادات بعضیا نمیخونه کاری ندارم منطقیه اون عده مخالفنولی اینکه میگن موفق نیست واقعا ا ...

نه ولی حداقل باید یه موفقیتی بیشتر از پول درآوردن از آرایش کردن داشته باشه  یا یه کار مفیدی بکنه اینکه صبح تا شب بگی چیکار کن یه مرد خفه بشه جلوت و هی ارایش ....جالب نیست انگار همش حس زن سر کوچه رو میده به ادم . 

نه ولی حداقل باید یه موفقیتی بیشتر از پول درآوردن از آرایش کردن داشته باشه یا یه کار مفیدی بکنه این ...

اصله موفقیت به درامد زاییه

شیما تو فضای مجازی یه شخص شناخته شدست فالووراشم بالاست این یعنی تو سوشال مدیا هم به موفقیتی ک میخواسته رسیده

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب صحبتاش با اعتقادات بعضیا نمیخونه کاری ندارم منطقیه اون عده مخالفنولی اینکه میگن موفق نیست واقعا ا ...

هر کسی صد درصد حرفاش درست نیست اما اگر مخاطب خودش عاقل باشه می‌فهمه که بیشتر حرفاش درسته نمیگم همش اما بیشترش فقط با لحن بیان بد میگه 

💚🌱

نه ولی حداقل باید یه موفقیتی بیشتر از پول درآوردن از آرایش کردن داشته باشه یا یه کار مفیدی بکنه این ...

عزیزم موفقیت های خودشو داره تو تسلا کارکرده برند خودشو داره و کتاب هم چاپ کرده 

💚🌱

عزیزم موفقیت های خودشو داره تو تسلا کارکرده برند خودشو داره و کتاب هم چاپ کرده

تو خیلی طرفداراشی  هرچی بگم به نظرت موفقه . اینارو میدونم . اون کتاب رو هم میدونم . چی بگم .اینا واقعا  نتیجه ای جز پولداری خودش و یه عده اموزش ناقص سر کوچه ای به دخترا نتیجه ی دیگه داشته ؟البته یادت رفت بگی تو سازمان ملل کار می‌کرده ی مدت تو ایران . 

موفق از نظر شما فقط پزشک و مهندس هستش ؟ یا باید فضانورد باشه ؟

نه هیچ کدوم . ی ادم به درد بخور . یه ادم حداقل به جز تعریف خاطرات شخصی و فن بیان و نظرات من درآوردی خودش در حوزه ی زنان یه کم کار دیگه بکنه ، ببین این زن همش ی جوری رفتار میکنه انگار نجات دهنده ی زنان هست ، من تمام ویدیوهاشو دیدم میتونم بهت بگم تک تک چیا میگه ، ولی حرف من اینه تو پول نداشته  باشی ایا میتونی سبک زندگی این زن رو ادامه بدی  ..اینکه همیشه میگه کار کن موفق شو زبان بخون برو جلو ... اینا رو الان هر دختری میدونه  مشکل اینکه اگه این شرایط رو نداشت عملا از دید این زن یه بازنده حساب میشه . موفقیت فقط این ها نیست زن فوق العاده بودن  هم فقط اینا نیست این زن از عمق بدبختی های ما بی خبره .... . انگار نمی بینه اصل رو.  یه دختر تنها تو یه روستا ی دور ...یه زن تو یه خانواده با بافت سنتی ... یه عالمه مادر که با قناعت جلو رفتن ...اینا همه زن ان و احتمالا تا صد سال آینده نمیتونن زن مورد نظر شیما باشن . شیما خودش واقعا مشکل اخلاقی داره همیشه  پارتی و خوش گذرونی ... تا چیزی بگی میپره بهت ...‌ واقعا یکی باید حرف بزنه که تو حوزه‌ی زنان علاوه بر تخصص و مطالعه کار میدانی بکنه نه فقط چگونه دوست پسر خوب از نظر شیما پیدا کنیم وگرنه عملا خریم . 

نه هیچ کدوم . ی ادم به درد بخور . یه ادم حداقل به جز تعریف خاطرات شخصی و فن بیان و نظرات من درآوردی ...

ببین هرکسی بخواد میتونه خودشو بکشه بالا هرکسی 

و مخاطب خودش باید شعور داشته باشه که چی ب دردش میخوره چی نه و اینکه به گفته شما زنی نتونه کاری برای خودش راه بندازه باید حداقل بتونه برای خودش همسر یا دوست پسر خوب پیدا کنه اونم تو شرایط جامع ما 

پارتی رفتن هم چیز خاصی نیست 

💚🌱

جنگ جنسیتی راه ننداخته ارزش های دخترا رو بهش یاد آوری می‌کنه و اگر هم داره جلوع دوربین آرایش می‌کنه ...

میاد جلو دوربین میگه به اقایون روز تولدت جشن میگیری؟باید دست مادرتو ببوسی ۹ ماه تحملت کرد

این حرف یاداوری ارزش دختراست؟

تنها بخشی که باهاش موافقم این بود که میگفت درس بخون شوهر و بچه میره مدرک دانشگاهی نمیره

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

ببین هرکسی بخواد میتونه خودشو بکشه بالا هرکسی و مخاطب خودش باید شعور داشته باشه که چی ب دردش میخوره ...

پآرتی رفتن چیز خاصی نیست پس دیگه بحثی نداریم گلم . چون خیلی چیز خاصیه تو صبح تا شب تو پارتی بغل این پسر اون پسر باشی یه شوهرم داشته باشی به تمام هنجار های اجتماعی ایران بخنده . 

دقیقا هم مشکل اینه هر کسی نمی تونه . هرکسی نمی تونه خودشو بکشه بالا ....

جنگ جنسیتی راه میندازه اقایون رو زیادی خراب میکنهمثلا گفته روز تولدت واسه خودت تولد میگیری مرتی.که؟ب ...

درسته هم حرفای نادرست میگه هم درست

مثلا این حرفش به شدت به نظر من اشتباست،اما اینطور نیست که کاملا همه ی حرفاش غلط باشه،کاری به شخصیت خودش ندارم ولی همینکه داره به دخترای جوون راهنمایی میکنه گول حرفای مردا رو نخورن خودش خیلیه

اینکه بدونیم از بین حرف بقیه چی برامون مفیده که استخراج کنیم خیلی خوبه بعضی حرفاش واقعا مفیده به نظرم

اکثر حرفاش راجب مهریه،ازدواج و چیزایی از این دسته کاملا حقه بری ببینی تو پیجش میفهمی چی میگم