2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر عقل نداشت که موفق نبود.

الان جلوی دوربین ارایش کردن و درست کردن جنگ جنسیتی موفقیت و افتخاره؟

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

جدی میشه یکی توضیح بده چرا ازش بد میگن؟

جنگ جنسیتی راه میندازه اقایون رو زیادی خراب میکنه

مثلا گفته روز تولدت واسه خودت تولد میگیری مرتی.که؟برو دست مادرتو ببوس ۹ ماه تحملت کرد

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

الان جلوی دوربین ارایش کردن و درست کردن جنگ جنسیتی موفقیت و افتخاره؟

جنگ جنسیتی راه ننداخته ارزش های دخترا رو بهش یاد آوری می‌کنه و اگر هم داره جلوع دوربین آرایش می‌کنه برند لوازم آرایشی خودشو تبلیغ می‌کنه یا برند های دیگران رو تبلیغ می‌کنه و این هم یجور معرفی هوشمندانه است و دیدی خیلی از خانوم ها الان دارن جلوع دوربین آرایش میکنن و حرف میزنند تو مجازی ؟ اولین بار شیما همچین کاری کرد 

💚🌱

خب صحبتاش با اعتقادات بعضیا نمیخونه کاری ندارم منطقیه اون عده مخالفن

ولی اینکه میگن موفق نیست واقعا اصلا توجیه نداره

بابا طرف حتما باید دانشمند باشه بره ناسا که موفق باشه؟

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
عزیزم خودش برند آرایشی داره و اون آرایشی هم که می‌کنه برای تبلیغات لوازم خودش و بقیه برند ها هستش

میدونم  میشناسمش . خستم کرده بس که همش عین بچه ها هی ذوق هی ارایش هی پول .. ی جور چرخه ی رو مخ حالا با ملکه هم دیدار کنه  واقعا من حس نمیکنم این زن موفقه ....