2777
2789

یجوری نوشته بود انگار تو این سایت درباره چیزای مثبت ۱۸صحبت میکنین یا... اگر مشکلتون بحث مادر شوهریه یا هرچیز دیگه ما خودمون از این مشکلا داریم هزار تا بدترشو تو واقعیت دیدم والا تو این یایتم که اجازه نداری ی چیز کوچیک لگی سریع تعلیق میشی پس مشکلتون با ۱۵ساله چیه؟ 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مشکلات 15 سالگی رو با مشکلات بزرگترا مقایسه میکنی جالبه:)

ولی خوشبحالت اگر دست من بود سن خودم رو همون 14 و 15 نگه میداشتم دیگه اصلا نمیخواستم بزرگتر بشم

از این سنت نهایت لذت رو ببر به فکر زود بزرگ شدن نباش

بزرگ شدن اصلا خوب نیست....

اینکه میخوای تو این سایت باشی یا نباشی انتخاب خودته

اما چرا باید یه ۱۵ ساله اونقدر بیکار و بی‌هدف باشه که بیاد داخل سایتی که در مورد مشکلات زناشویی و ازدواج و بچه‌داری و زایمان و اینجور چیزا هست

خواهرانه میگم بنظرم بخاطر خودت نیا دیگه همچین سایتی بجاش تلاش کن اطلاعات عمومیتو بالا ببری تو سایتای آموزشی بری و از وقتت بهتر استفاده کنی