2777
2789
عنوان

اعصابم خاکشیریه، داغووووووووونا

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 70 پست
اخه بده اخه يه لحظه فكر كن مرده فوش ركيك بده اون موقعه بايد خون بريزي تا جمع بشه حرفش

آره دیگه خدا رو شکر مرده فوری معذرت خواهی کرد . کارم اشتباه بود 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حدی که خودمو شوهرم بفهمیم فوش ناموسی میدمش دوتامونم میمیریم از خنده ولی اگه بخوام مثل شما سرمو بکنم بیرون فوش بدم سرمو گوش تا گوش میبره بعدشم صد طلاقم میکنه خیلی غیرتیه نسبت به اقایون فقط....وگرنه از لحاظ لفظی اززززاااادم خودشم  گاهی اذیتم کنه یا خیلی خوشحالم کنه فوش میدم😂😂😂😂

خواهر مادرشم هم اونارو از رو عصبانیت فوش میدم  اونم قربون صدقم میره میگه اوووف چه خوب شناختیشون قربونت بشم😁😁😁😁😁

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼
ما اینجوری بزرگ شدیم اما الان تصمیم گرفتم به بچم یاد. بدم بدره، تیکه پاره کنه، وگرنه میخورنش ما که ...

نه خیلی اشتباه میکنید که اینطور فکر میکنید. شما خودتون رو تا سطح پایین فرهنگ اون آقا پایین آوردین .آدم بخواد با هرکس مثل خودش بی ادبانه رفتار کنه که سنگ روی سنگ بند نمیشه . 

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
اون نفر سوم هم تو ماشین بود ؟حالا چرا سرتو از ماشین  بردی بیرون؟؟؟؟؟؟؟

نه ما تو خیابون بودیم پارک کرده بودیم

هی گفت برو عقب ما جات پارک کنیم

شوهرم داشت نقشه چک میکرد

نتونست زود. بره

اونام با ماشینشون اومدن چسبوندن به ما

شوهرم رفت جلو گفت نمیگی شاید من ماشینم خرابه

شاید دستم بنده

اونم در جواب حرف زشت زد و. باقی ماجراااا

لباس نوزاد و کودک. ninikalas@ جنس عالی. قیمت فوق العاده. کیفیت بی نظیر
من در حدی که خودمو شوهرم بفهمیم فوش ناموسی میدمش دوتامونم میمیریم از خنده ولی اگه بخوام مثل شما سرمو ...

پناه میبریم به خدا . واقعا میگی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
پناه میبریم به خدا . واقعا میگی؟

اره بابا ....لاتیم واس خودم البته بین خودمو شوهرم جلو بقیه اصلا .....شوهرم غش میکنه تز خنده....ولی هیچکس نمیدونه 

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

یه بار با بابام داشتیم جایی میرفتیم یه ماشینه هی میپیچید جلومون بابام نگهداشت ماشین رو یارو فکر کرد بابام نگهداشته دعوا کنه اونم نگهداشت به بابا گفت داری فشم میدی بابام گفت شخصیت من بالاتراز اینکه به تو فش بدم .بعد سوار شد رفتیم یارو همینطور وایساده بود نگاه میکرد کلی هم ضایع شد.

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
یه بار با بابام داشتیم جایی میرفتیم یه ماشینه هی میپیچید جلومون بابام نگهداشت ماشین رو یارو فکر کرد ...

حالا اگر. اون یارو به بابات جلوی یه جمع حرف خیلی خیلی خیلی زشت میزد هم سکوت میکردین؟ 

من اصلا طاقت ندارم کسی به عزیزانم توهین کنه

قبلا سرمو میاوردم بیرون به یارو میگفتم بی فرهنگ

این دفعه عین خودش تا کردم

لباس نوزاد و کودک. ninikalas@ جنس عالی. قیمت فوق العاده. کیفیت بی نظیر