بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
خواهش می کنم ، بله اگه رشته ای انتخاب کنی که آزمایشگاه و کارگاه نداشته باشه عالیه چون این دو تا که گفتم حضور در کلاس هاش اجباری ولی اگه رشته ای انتخاب کنی مثل روانشناسی و.... چون کلاس عملی نداره کلاس هاشم اجباری نیست فقط امتحانات پایان ترم رو شرکت می کنی
ولی رشته گرافیک دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب ۱۱ تومن
ولی سرچ کنین شهریه های ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد براتون شهریه رشته ای ک میخواین رو میاره
تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
نشی گل درسته ممنون گفتی خودم قبلا بدون شهریه حضوری خوندم اطلاعی نداشتم.
حق میدم ، هر دانشگاه شرایط خاص خودش رو داره ، ولی پیام نور برای شما خیلی خوبه از صفر تا صد همه ی چیزها به خودتون بستگی داره درس خون باشی تا 3 سال و خورده ای تموم میشه شهریه شم نسبت به دانشگاه های دیگه به غیر دولتی عالیه ، ان شاءالله موفق باشی