2777
2789
عنوان

تاپیک بی عنوان

71 بازدید | 13 پست

بعضی وقت ها برای التیام یه زخم کوچیک سال ها زمان لازمه تا ترمیم بشه . 

لطفا مراقب حرف ها و کلماتتون و رفتاراتون خیلی باشید .

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی دنیایی که ما زندگی می‌کنیم کلمات بیشتر از گلوله ها آدم کشتن

درسته

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش . 

باشه

فقط یه تلنگر کوچیک بود ، حتی به خودم

شش سال قبل سر جریاناتی خواهر کلی حرف بارم کرد الان اون فراموش کرده برو بیاش خونمون سرجاشه همش میگه چرا تو نمیای خونم بمونی از این گلایه ها  نمیدونه تو این شش سال چه شبایی بخاطر حرفاش تا صبح گریه کردم

کاش میتونستم بهش بگم دوست ندارم بیای خونم ده دوازده روز بمونی و خوش بگذرونی 

فقط یه تلنگر کوچیک بود ، حتی به خودم

حالا یه نصیحت از من... توقعت رو از همه ی اطرافیانت بیار پایین حتی پدرو مادر.... اینجوری هر کسی هر حرفی بهت بزنه زخمی نمیشی... چون تو توقعی نداری دیگه از کسی... جز خودت

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
شش سال قبل سر جریاناتی خواهر کلی حرف بارم کرد الان اون فراموش کرده برو بیاش خونمون سرجاشه همش میگه چ ...

آره واقعا میفهمم چی میگی 

بعضی وقتا واقعا نمیشه یه چیزایی رو فراموش کرد 

گاهی ادم خیلی به خودش کلنجار میره که آره عیب نداره بزار فراموش کنم ولی نمیشه که نمیشه .... 🫠

حالا یه نصیحت از من... توقعت رو از همه ی اطرافیانت بیار پایین حتی پدرو مادر.... اینجوری هر کسی هر حر ...

ولی بعضی وقتا آدم وقت با ارزششو برای رضایت بعضی آدمای مهم زندگیش که به قول شمامثلا میتونن پدر و مادر باشن میزاره ولی با یه کار کوچیک ادمو زده میکنن و خب اون طرف از این که وقتشو گذاشته در خدمت اونا پشیمون میشه .... که بنظرم اصلا ربطی به توقع و این حرفا نداره

ولی بعضی وقتا آدم وقت با ارزششو برای رضایت بعضی آدمای مهم زندگیش که به قول شمامثلا میتونن پدر و مادر ...

داره.... تو کاری برای کسی انجام میدی برای حال خوب خودت باشه... با کسیم رودربایسی نکن. در قبال کاریم که برای کسی میکنی توقع نداشته باش پس بگیری. به ارزش هر کس نگاه کن.... بیشتراز ارزشش براش ارزش قائل بشی... بی ارزش میشی... پس مشکل اصلی تویی... خودتو درست کن 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫
داره.... تو کاری برای کسی انجام میدی برای حال خوب خودت باشه... با کسیم رودربایسی نکن. در قبال کاریم ...

حیف که نمیتونم خیلی چیزا رو اینجا بگم ...

بگو شاید کمکی کردم

بیخیال ... ممنون که تو تاپیکم بودی💚