2777
2789
عنوان

بلایی ک مردای زندگیم سرم اوردن

1636 بازدید | 93 پست

همسر سابقم خیلی خیلی خسیس ، بی عقل بی مسئولیت بیکار و.... بود

و الانم نسبت به بچه مون همینطوره.

پدرم ک توی سن کم شوهرم داد بعد از جداییمم همش سرکوفتم زد گیر داد هرجا نیاز داشتم بهش کلی منت بهم گذاشت

برادرم ک سر یه بحث کوچیکی ک با پدرم داشتم با لگد جلوی بچم زد تو چشمم ک کبود شد 

الانم میرم خونشون.کاری دارن انجام میدم حتی براشون آشپزی میکنم اما هیچی نمیخورم.هیچی.حتی یه چای

به صدتا غریبه رو میزنم اما به پدرم و برادرم نمیگم

از مادرمم دلگیرم چون طرف اوناس .

دارم دست تنها یه بچه رو بزرگ میکنم و خیلی داغونم.هیچکسو ندارم.هیچکس

ازدواج هم میخام بکنم، میگم چه خیری از مرد جماعت دیدم

رفتم نونوایی تو صف وایسادم.هیچ زن جوونی نبود.کلی مرد بودن.برادرمم جزو اونا بود توی صف بود.حس پوچی داشتم.بغضم گرفت.رفتم بیرون از یه جایی نون آماده خریدم ....نمیدونم چرا چیزای ساده انقد برام درد اور شده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه چون مظلوم و بی زبونی هر کار میخوان باهات میکنن‌. یه مدت هم سلیطگی رو امتحان کن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سلام عزیزم 

وقتی زخم می خوری 

مزه مزه اش کن 

حتما نمکش آشناست 

از خودی چه خیری دیدی که از غریبه ببینی 

عزیزم مشاور هستم 

دوست داشتی درخواست بده بیا خصوصی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

نرو خونشون

مجبورم یکی نمیخام فامیل بفهمن باهاشون اختلاف دارم یکیم اینه زانوی مادرم شکسته باید برم براشون غذا بپزم و....

ولی خودم اصلا نمینشینم خونشون کاراشونو میکنم میام خونه هیچیم نمیخورم

متاسفانه چون مظلوم و بی زبونی هر کار میخوان باهات میکنن‌. یه مدت هم سلیطگی رو امتحان کن

مظلوم نیستم اما حرف زدن باهاشون فایده نداره یه جورایی طلبکار منن ازینکه من درآمدم بیشتر باشه یا زندگی بهتری داشته باشم ناراحت میشن

چرا میری خونشون کار می‌کنی دختر وقتی از طرف اونا طرد شدی

چون یکی فامیلامون نمیخام بفهمن یکیم اینکه مادرم زانوش شکسته مجبورم برم کاراشو بکنم حموم ببرمش غذا بپزم