2777
2789
عنوان

بلایی ک مردای زندگیم سرم اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1636 بازدید | 93 پست
چرا ؟

چون مادرم زانوش شکسته برادرمم خودش بعد از اون کارش یه بیماری سخت گرفت و یه مدت افتادع بود

منم اگه نمیرفتم فامیلامون میفهمیدن چخبره

باید یکی کاراشونو میکرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جمله آخرت فقط...همه‌ی ما زن‌ها خسته‌ایم نمی‌دونم کدوممون خوشبختم آیا اونایی تظاهر به خوشبختی م ...

زن بودن خیلی سخته مخصوصا اگه بخای هم زن باشی هم مرد

تنها نیستی 

من تو نوزده سالگی زیر بار فشار زندگیم خم شدم چون به پدر نا‌ امن دارم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
چون مادرم زانوش شکسته برادرمم خودش بعد از اون کارش یه بیماری سخت گرفت و یه مدت افتادع بودمنم اگه نمی ...

به جهنم ک می‌فهمیدن اتفاقا باید بفهمن چقدر بد ذات بودن

چرا همچنان ضعیف عمل میکنی

مستقل و شاغلم خدارو شکر اگه با اونا زندگی میکردم ب اولین کور و کچلی ک‌میرسید باز شوهرم میدادن

خدا را شکر 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....

خدانکنه این چه حرفیه عزیزم 💔❤️

درآمدت از کجاست؟؟؟؟

می‌دونی مشکل ما چیه؟ خدایی به این بزرگی داریم و متاسفانه فکر می کنیم کسی رو نداریم.‌کسی بزرگتر و مهربون تر از خدا؟؟؟

من بیست سال واقعا شکنجه شدن. بدون شرایط طلاق.

از کتک و فحش و تهمت و مادرشوهر روانی و بابایی که طرفدار مادر شوهرم بود چون خواهرشه.

کم کم طی یک ماجرایی اعتقاداتم تغییر کرد و نماز خون و با حجاب شدن. دیگه به جای گریه دعا و درددل با خدا می کردم.

کم کم عجیب اعتماد به نفس گرفتم. حال دلم خوب شد. بماند که دوباره چه قدر بابت حجاب و اعتقادم تحقیر شدن و کتک خوردم. 

ولی برام مهم نبود. کم کم به جوری از اون جمع سمی دور شدم و دوستای خوبی پیدا کردم. الان همچنان که من رو تحقیر می کردند حسرت یکساعت با من بودن رو دارن و من ولی اجازه نمی دم سمتم بیان. فقط خودم هستم و خدا

یه روز آرزوی یه تومن پول داشتم، الان شغل دارم اونم تو چهل سالگی

رو خودت کار کن. نگاهت رو از بنده های خدا بردار و به خدا نگاه کن. نماز رو ترک نکن. فعلا هم به ازدواج فکر نکن تا خودت رو محکم نکردی

چقدر سخت میکنی همه چیو چرا به کسانی که هیچ سودی برات ندارن اینقدر خدمات میدی چه لزومی داره میری کارهاشون میکنی  

شما یک خانم بالغی یک مادری یک بچه داری 

چه اشکال داره بری تو صف نونوایی چرا دوست داری قبول کنی که بی پناهی شما خودت الان باید یک پناه برای بچت باشی اینقدر به خودت تلقین کن که اخرازدواج اشتباه کنی

قوی باش و برای ازدواج مجدد هم با چشم باز انتخاب کن به هر ازدواجی تن نده

مم خودم بین بودن و نبودن انتخابم نبودنه.خیلی مزخرف شده زندگی ها

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《