2777
2789

بچه هااا مشاور تحصیلی ها چقدددد گرون میگیرن واقعا منکه نمیتونم انقد پول بدم به نظرم خودم انتخاب رشته کنم دستم جلوتره کسی بوده خودش بکنه و موفق شده باشه خدایی نکرده اشتباه نکرده باشه 

من خودم کردم از همه دوستایی که داده بودن مشاور انتخاب رشتم بهتر بود

انتخاب رشته اصلا چیز سخت و پیچیده ای نیست

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من خودم کردم از همه دوستایی که داده بودن مشاور انتخاب رشتم بهتر بودانتخاب رشته اصلا چیز سخت و پیچیده ...

دقیقااا بعد اینکه خوابگاه های خودگردان اینا چیه من سردرنمیارم یعنی دولتی نیست ؟ حقق من تعجب می‌کنم میرن ۷ تومن میدن مشاور حالا مامان منم گیر داده برو ولی واقعا پول مفت میگیرن همه چی ک تو دفترچه هس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقااا بعد اینکه خوابگاه های خودگردان اینا چیه من سردرنمیارم یعنی دولتی نیست ؟ حقق من تعجب می‌کنم م ...

خوابگاه خودگردان دولتی نیست و هزینشم زیاده

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
دقیقااا بعد اینکه خوابگاه های خودگردان اینا چیه من سردرنمیارم یعنی دولتی نیست ؟ حقق من تعجب می‌کنم م ...

اره مشاور الکیه

اره یعنی بیرون دانشگاه معرفی میکنن خوابگاهای آزاد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم