2777
2789
عنوان

با دوستای حسود چیکار کنم من 😭

299 بازدید | 31 پست

واقعا با تاپیک های قبلی ذهنیت بدی از من تو ذهنتون دارین ولی باید منو ببینید تا بفهمید چه آدمی هستم خیلی ساکت و آرومم.

این دوستامم خیلی نمیبینمشون  گاهی زنگ میزنن دیت صبحانه بزاریم یا بریم کافه در همین حد..

بعد دیشب اینا به من زنگ زدن گفتن بهم ماشین داری دنبال ما بیا تا بریم رستوران منم گفتم پر پر هستم حالم خوب نیست . خیلی اصرار کردن رفتم دنبالشون سه نفر بودن بعد که رفتیم رستوران اصلا انگار اینا از قبل با همدیگه هماهنگ کرده بودن که منو بکوبن. اونجا که رفتیم شام خوردیم تموم شد گارسونه باهاشون شوخی میکرد آقا اینا هم بر می داشتن با شوخی منو خرد میکردن جلوی گارسونه کامل با شوخی انگار داشتن حسادتشونو و عقده هاشونو میگفتن وای من اونجا چاقو بهم میزدن خونم در نمیومد منم واقعا خیلی دل نازکم و سریع عصبانی میشم .. اونجا خودمو خیلی کنترل کردم که نزنم زیر گریه!!!!

خیلی از اینکه ناراحت شدم نشون ندادم اومدم خونه همینکه رفتم تو اتاق بلند بلند زدم زیر گریه و جیغ میزدم حتی لباس هامم در نیاوردم با لباس های بیرونم نشستم فقط گریه کردن دوساعت تمام فقط گریه کردم صبح هم دیدم یکیشون پیام داده که ما دوستیم از شوخی هامون اصلا ناراحت نشو چون دیشب احساس کردیم ناراحت شدی

منم واقعاااااا عصبانی بودم بهش گفتم نه شما سگ کی باشید که بخوام ناراحت باشم با چند شکلک خنده.. 

که اوناهم بفهمن شوخی هم حد و مرزی داره اگه بخوان اونا شوخی کنن منم بلدم.. 

با اینکه شام هم من مهمونشون کردم پول شامشون هم حساب کردم حتی ی تشکر هم نکردن واقعا من هرچی میخورم از همین سادگیمه.. تایپک های قبلی که که نظرهای شمارو میخونم همش میفهمم هرچی ضربه میخورم از همین سادگیمه که هیچی سیاست ندارم

باهاشون قطع ارتباط کن من الان یکساله با دوستام بیرون نرفتم فقط در حد ی دوچرخه شواری اونم با ینفر ک م ...

اصلا من زنگشون نمی‌زنم بیرون هم باهاشون نمی‌رم خیلی 😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا من زنگشون نمی‌زنم بیرون هم باهاشون نمی‌رم خیلی 😢

درکت میکنم دوستی های سه نقره انقد بده من باهاشون رفتم مسافرت جلوم سه تایی دست همو گرفته بودن منم پشت سرشون راه میرفتم😂😐

از این به بعد اصلا راننده ی ادمای اینجوری نشو

به هیچ وجه براشون حساب نکن فقط دونگ خودت و تمام

درجا هم جوابشون رو بده 

کسی ک هر حرفی رو بزنه و بگه شوخی کردم دوستت نیست

دشمنیه ک در آینده میشناسی

اینم ک بهت پیام داده به خاطر اینه ک سری بعد بازم راننده و عابر بانکشون بشی

حواست رو جمع کن و وقتت رو با اینجور افراد تلف نکن

فرار نامحسوس

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

صد در صد اشتباه خودت،سو استفاده میکنن ازت،لابد مهرطلبم هستی،سطل زباله و حمال و حساب بانکی و راننده اژانسشون کردی خودت رو ،یه خورده برو تمرین کن معاشرت با رفیق و دوست رو یاد بگیر ،تو پر پر ات پاشدی بهشون خدمات دادی که چی،تازه انقدرم توهین شنیدی،خودت رو داری

اشکالی نداره ولی اقلا یاد بگیر چطوری حود و مرز گذاشتن رو

نه گفتن رو

بی توجهی رو

اعتماد به نفس رو

چه وضعش