2777
2789

من فکر میکنم با ازدواج آدم راحت میشه خونه خودش تفریح خودش از دست خانواده راحت میشه کم میبینتشون و کلی کارای دیگ ک تنهایی انجام میده و دیگ تنها نیس خیلی حرفاشو راحت به طرف مقابلش میگه دوتایی باهمن همیشه تو هرشرایطی    واقعا همینطوره ؟؟! 

من خیلی خسته شدم از شرایط زندیگیم از این همه درس خوندن خستم ۷۶ روز مونده به آزمون وکالت ولی فقط دارم گریه میکنم اینقدر که روحمو روانمو نابود کرد درس کوفتی از یه طرفم خواستگار دارم مامانم همش میگ نه اول درس الان زوده فلان .. واقعا دلم میخواد بمیرم دیگ ببینین چقدر حالم بده ک همه اینارو با گریه دارم تایپ میکنم خسته ام یه حس خفگی دارم از اتاق و کتابام حالم بهم میخوره واقعا خستممم  نمیدونم چرا با ازدواج احساس رهایی میکنم و از همه چی دور میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ازدواج نکردم ولی تو رابطم راستش ازدواج با عشق خیلی قشنگه اینکه ینفر باشه تو با ذپق براش غذا درست کنی ینفر باشه لوست کنه ینفر باشه درکت کنه اینا واقعا خیلی خوبن اما باید یسری شرایطم بپذیری مثلا منی ک هنوز ازدواج نکردم حدو مرزمونو مشخص کردیم ک اون میتونه رو پوشش من رو دوستای من ک با کی رفتو امد میکنم و کجاها میرم نظارت کنه، منهم همینطور، پذیرفتن همچین شرایطی برات اوکیه؟ 

شما خیلی رویایی فکر میکنی درباره ازدواج همراه ادم خیلیم خوب باشه بازم چالش هایی تو زندگی هست اگر با این دیدی که داره ازدواج کنی دوباره میخوای درباره ازدواجتم همین حرفارو بزنی !!! 

یه چند وقت به خودت استراحت بده درس بزار کنار بعد دوباره شروع کن خسته شدی