2777
2789
عنوان

شکایت کردن ازمون

1887 بازدید | 144 پست

سلام دوستان خوبین

دوشنبه هفته پیش شب ساعت ۱۲ اینا نامزدم داشت منو می‌برد خونمون یه همسایه داریم ماشینشو گذاشته بود جلو درشون اونجام خیابون باریکه فقط یه ماشین رد میشه اولش شوهرم گف میکشی کنار ما بریم اونم گف اگه بکشم میرین فعلا که نمیکشم کار دارم گفتیم باشه پنج دیقه گذشت این هنوز داشت با بچه هاش ور میرف اونجا که شوهرم بوق زد گف مگه نمیگم برو من صب کار دارم اونم اومد گف اگه نرم چیکار میکنی شوهرم پیاده شد هردوشون همدیگه رو کتک زدن

عجببببب

چه کاریه ساعت ۱۲ شب مزاحمت برای مردم 

دریغ از یک ذره شعور و درک

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

بعدش از اونور همسر این آقا وایساده بود کنار کاری نداشت اگه کاری داشت باز همسرش بود عیبی نداره

زن همسایشون دراومد با سنگ از پشت به شوهرم میزد اون مرد هم از جلو کتک میزد شوهرم اون مردو میزد

این زن همسایه این وسط کتک خورده انگار اون مرد میخواست مشت بزنه به صورت همسرم که همسرم جاخالی داده خورده به زن همسایه 

الان رفتن شکایت کردن که ینی همسر من زن همسایه رو زده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه شوهرتم باید شکایت کنه. بعد رضایتش شرط بزاره که اونم رضایت بده

ما هم شکایت کردیم از هردوشون 

این وسط منم داشتم جداشون میکردم دستم کبود شده دماغم استخونش درد میکنه ولی از شانس بد ما پزشکی قانونی چن روزه تعطیله

بعدش از اونور همسر این آقا وایساده بود کنار کاری نداشت اگه کاری داشت باز همسرش بود عیبی ندارهزن همسا ...

شما باید فیلم می گرفتی.   تو کوچه دوربین نبوده؟ 

باید حتما شکایت کنید! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ما هم شکایت کردیم از هردوشون این وسط منم داشتم جداشون میکردم دستم کبود شده دماغم استخونش درد میکنه و ...

فکرم نکنم تعطیل باشه.  زنگ بزنید بپرسید

شما باید فیلم می گرفتی. تو کوچه دوربین نبوده؟ باید حتما شکایت کنید!

نه نبود من اونجا تنها بودم داشتن همدیگه رو خفه میکردن استرس گرفته بودم جداشون میکردم فیلم به فکرم نرسید

زنه به منو شوهرم فوش هم داده اونارم نوشتم ولی میگن صورت زنه بدجور کبود شده

اونجا به قاضی بگین شوهرش مشت زده اینم جا خالی داده خورده به صورت زنش.     

بعد خودت قاضی هم بلده چطوری بپرسه که متوجه بشه چی به چی بود!   بعد اگه دروغ گفت به قاضی بگین بهش بگه دست بزاره روی قران و بگه شوهرتون با مشت زده!