2777
2789

داشتم یسری کارنامه کنکور میدیدم طرف رشته بهتر شهر خودش میتونست بیاره ، فقط برای اینکه از شهرستانشون پاشه بیاد تهران یه رشته خیلی پرت زده بود 

برام عجیبه اخه

به نظرم رشته خیلییی مهم تر از محل تحصیله به خصوص توی رشته های تجربی 

رشته مهمتره قطعا

ولی بعضیا عشق دارن به دانشگاه های تهران عزیزم.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا من یه نفر و دیده بودم که برای اینکه ر*لش بهش خیانت نکنه میخواست تو شهر خودش دانشگاه قبول شه میگفت اگه برم راه دور طرفم میره پی دخترا دیگه😐😐😐😐

خدایا چنین کن سرانجام کار  تو خوشنود باشی و ما رستگار💝

من اگه ایشالله رتبم برسه به تهران بدم نمیاد تهران بخونم چون بهرحال ادم مستقل میشه ولی در کل الویتم شهر خودمونه چون ما تبریز هستیم و دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم جزو دانشگاه های خوب پزشکی تو ایرانه ولی در کل اگه ایشالله خدا خواست و رتبم خوب بشه به تهران هم شاید فکر کنم

من اگه ایشالله رتبم برسه به تهران بدم نمیاد تهران بخونم چون بهرحال ادم مستقل میشه ولی در کل الویتم ش ...

بله شما درست میگی

اما خب اون بنده خدا رتبه اش به تهران نمی‌رسید  برای همین رشته اش خیلیی پرت بود

بله شما درست میگیاما خب اون بنده خدا رتبه اش به تهران نمی‌رسید برای همین رشته اش خیلیی پرت بود

دیگه اون واقعا مشکل داشته خوب وقتی میشده تو شهر خودش رشته بهتر بره چرا باید بره تهران؟

چرا فک کردی به خاطر شهر تهرانه؟؟؟ عزیزم به خاطر دانشگاه تهرانه.. چون یکی از بهترین دانشکاه هاسوگرنه ...

عزیزم اتفاقا خودِ دانشگاه تهران رو نیاورده بود

یکی از دانشگاه های تهران اومده بود