2777
2789

من دبیرستانی بودم میکفتم چه همه خوشگلن جز من 😐رفتم دانشگاه معمولی رو به خوب شدم 

بعد هرچی از۲۴و۲۵رد میشد بین همسن هام کم سن تر و جذابتر شدم 

با خودم میگم چرا۱۷سالگی اصلا به چشم نمی اومدم ۲۷سالگی اینقدر شکوفا شدم!!!! 

واقعا جدا از رسیدگی به خود و اینها خوشگل شدم هاااا اصلا حا افتاد چهره ام هیکل و صورتم از حالت پفکی هارج شد استخون ترکوندم 

شکم و پهلوم آب شد. ب اس ن و هیکل توپر شد و پف چشمام خوابید و چشمام درشت شد 

اینقدر نوجوونی دوست داشتم چشمام درشت باشه پف کرده و ریز بود 

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم نوجوونی خیلی زشت شده بودم 

دوستای مدرسه هم خیلی خوشگل بودن

ولی دانشگاه اکثرا بچه ها معمولی و زشت بودن اینه که دیگه بعدا من خیلی به چشم می اومدم

هنوزم روی دست دوستای مدرسه ام خوشگل نیومده

اره منم نوجوونی خیلی زشت شده بودم دوستای مدرسه هم خیلی خوشگل بودنولی دانشگاه اکثرا بچه ها معمولی و ز ...

الان دوستای مدرسه ام خیلی معمولی شدن !!😐😐😐یکیشون خیلی خوشگل بود الان از معمولی هم پایین تر شده

با وقار هرا و جادوی آفرودیت، زنی می‌شوم که عشق را می‌سازد، می‌پروراند و در آن می‌درخشد.من با وقارِ هرا، در مسیر عشق و خانواده‌ام قدم برمی‌دارم. زنی هستم که با رشدش، خانه‌ای از عشق و امنیت می‌سازد

الان دوستای مدرسه ام خیلی معمولی شدن !!😐😐😐یکیشون خیلی خوشگل بود الان از معمولی هم پایین تر شده

معمولا اینطوریه که اونایی که تو سن بلوغ خوشگلن هر چی سنشون میره بالا قیافشون معمولی تر میشه

من مثالشو تو فامیل واسه پسرا دارم یه پسرخاله داشتم انقدر خوشگل بود تو نوجوونی که یه عالم کشته مرده داشت الانم خوشتیپ و خوش چهره هستا ولی هیچی نوجوونیش نمیشه اخرم یه زن عقده ای و گدا گشنه گیرش اومد زد بدبخت کرد بیچاره رو 

والا بچه بودم خیلی سبزه بودم از راهنمایی به بعد و مرونا تو خونه موندن قشنگ آب رفت تو صورتم صورتم روشن شد حتی یه دونه جوش نداشتم باعث حسادت بود ازم می‌پرسیدم روتین داری ونه بعدش چش خوردم اگزما و شوره ابرو الان ۱۸ ساله جوش میزنم قبل پریودی قبلا یه دونه جوش نداشتم اصلا درد جوش رو حس نمیکردم