۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
پرو ترینش خالم پسر خالم بودن که خالم اصرار داشت دخترتو به غریبه ها نده جای دور نده چه میدونم بهتر از پسرم پیدا نمیکنید😂حتی اومده بودن خاستگاری حلقه نشون آورده بود ولی شبش من دیگه عصبی شدم ریدم بهشون دیگه جرعت نکردن بهم چیزی بگه رفت که رفت دیگه ازش خبری نشد 😂🤣
هنوز جواب نداده بودم پسره رفته بود گفته بود دختره جوابش مثبته خیلی از من خوشش اومده
بعدش
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
یکیشون مادرش ده بار اومد التماسم کرد بهم میگفت توروخدا عروسم شو
یه خواستگار دیگه داشتم دو سال هر روز زنگ میزد ب مادرم اصرار میکرد که گوشی رو بده ب من تا باهاش حرف بزنم نظرشو بپرسم
چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️