2777
2789
عنوان

پرروترین خواستگاری داشتین تعریف کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب رد دادم خیلی بهشون برخورد نیمدونم پیش خودشون چی فکر کرده بودن

بانامزدت عقد بودی یا نشون کرده بودن چقدر هول بودن نموندن تا دوماه بگذره

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

همشون پررو بودنیکیشون میگفت شما تابستونها حقوق هم می گیرید؟یکیشون میگفت بابات که خونش دو طبقه است دو ...

ایش چقد پررو کی به اینا بله میگه اصلا🥲😵‍💫

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی

خواهری پروفایل خودتی بینی عمل کردی؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

یکی از فامیلامون پسر خاله منو واسطه کرده بود پسر خالم همسن مامانمه ،اومد گفت آره فلانی منو فرستاده میخواد بیاد خواستگاری منم گفتم قصد ازدواج ندارم بگو زحمت نکشن،یه دفعه داد زد سرم فکر می‌کنی کی هستی هزار نفر بهتر از تو براش هست به درک که قبول نمیکنی اصلا خودش دوست دختر داره😐 هممون هنگ کرده بودیم🤣🤣🤣

والا یدونه تو سن خیلی کم داشتم که تو عروسی دیده بود خوشش اومده بود به مامانش گفته بود و اونم اومد به مامانم گفت و مامانم رد کرد و گفت کوچیکه و وقتش نیست  دفعه ی بعد عموش رو فرستاد ( فامیل مامانم میشد) که باز گفتیم نههه دفعه ی بعدش دوباره مامانش زنگ زد به مامانم و گفت ما مشکل نداریم اگه دخترتون بخواد ادامه تحصیل بده ویا اصلا بخواد کار نکنه در اینده و خونه دار باشه...😂😂 آخه زن مگه باید مشکل داشته باشی و یبار دیگم سر زده با پسرش اومدن خونمون مامانم گفت اگه بر باب مهمونی باشه به  قدمتون روی چشم ولی اگه دوباره همون موضوعه بالا نیاین و از همون مسیری که رفتین برگردین

عمه م یه خواستگار واسم اورد

دیدیم پسره با یه خانومه اومد

گفتم حتما خواهری چیزیه

گفتن نه این خانومه رو قبلا سوار کرده بعنوان مسافر بعد اشنا شدن و واسش زن پیدا کردن

موقع رفتن دیدم زنه دستشو گذاشت رو پای پسره تا کفشاشو بپوشه

بعدش فهمیدیم این زنه متاهل بوده و دوست دختر پسره

اومده بوده به انتخاب خودش واسش زن بگیره

وای خیلی سم بود😐😐🤣🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

پسر همکار بابام اومد خواستگاریم.. نه درس خونده بود نه شغل داشت... هیچی هم نداشت.. فقط قیافه خالی..

باباش گفت بیاین با خودمون زندگی کنید یه نون و سیب زمینی با هم بخوریم

بابام گفت رفیق انقد دخترم بیچاره نشده بفرستمش همچین جایی

زندگیتون پر از عشق
به پدرم گفت برای ارامش دختر خودتون یه خونه بزرگ بهمون بدید چون خونه کوچیک در شان خانوادم نیست مهمون ...

واااای پسره گفت خونه بزرگ برامون بگیرید خودش چی پس

یکی از فامیلامون پسر خاله منو واسطه کرده بود پسر خالم همسن مامانمه ،اومد گفت آره فلانی منو فرستاده م ...

😳😳😳😳😳😳  عجب.  

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

یکی دیگه م داشتم میگفت اگه دعوامون بشه من تو رو بزنم به خانواده ت میگی یا نه؟😳😐

یا مثلا میگفت ما خیلی با کلاسیم تلویزیون ال سی دی داریم و..🤦‍♀️

میگفت نباید بری دانشگاه، دانشگاه جای خراباست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”