2777
2789
عنوان

دهن لقی ژنی هست

156 بازدید | 6 پست

؟یعنی نمیشه ادم خودشو درست کنه؟ قبلا برای اینکه زبونم کار دستم نده هر جا میرفتم گوشه لپم نخود خام میزاشتم کمتر صحبت کنم یا وقتی میخوام حرف بزنم اون نخود به خودم بیارتم دیشب باز خراب کاری کردم دعا کنید به خیر بگذره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژنی نه 

ولی وقتی تو اطرافیان و خانواده اخلاقی باشه و‌مدام جلوی بچه انجامش بدن معلومه که روش اثر میذاره و اونم همونطوری میشه . 

قبل از حرف زدن خوب فکر کن .سعی کن هر حرفی که میخوای بزنی اول تو ذهنت با خودت بسنجی ببینی ایا این موضوع رازه؟ ایا بحث به این موضوع ربط داره؟ و ایا اون فردی که راجع بهش میخوام حرف بزنم تو این جمع هست ؟ و …

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ژنی نه ولی وقتی تو اطرافیان و خانواده اخلاقی باشه و‌مدام جلوی بچه انجامش بدن معلومه که روش اثر میذار ...

مشکلم همینه اصلا فکر نمیکنم بعد اینکه حرفو گفتم پشیمون شدم زود گفتم تورو خدا بین خودمون بمونه به کسی نگو ولی دیر شده بود الان همش استرس دارم بلاخره یه جا گلگی میکنه بهشون میفهمن کار من بوده

مشکلم همینه اصلا فکر نمیکنم بعد اینکه حرفو گفتم پشیمون شدم زود گفتم تورو خدا بین خودمون بمونه به کسی ...

دیگه گذشته نمیشه کاریش کرد بهش فکر نکن . ایشالا که چیزی نمیشه . 

سعی کن با ادمایی که فقط حرف از دیگران میزنن رفت و امد نکنی . یکم بیشتر کتاب بخون و بیرون برو و تجربه کن . که تو خر جمعی بودی بتونی بیشتر راجع به خودت و افکارت حرف بزنی . اینطوری دیگه این اتفاق نمیفته . هر جا هم دیدی شروع کردن درباره بقیه حرف میزنن تمرین کن که بگی خودش اینجا نیست پس حرفی نزنیم . 

این موضوع فقط با تمرین درست میشه . اگه بچه داری سعی کن با اونا صحبت کنی و سعی کنی به اونا اموزش بدی این باعث میشه خودتم تاثیر بگیری و بهتر بشی عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

دیگه گذشته نمیشه کاریش کرد بهش فکر نکن . ایشالا که چیزی نمیشه . سعی کن با ادمایی که فقط حرف از دیگرا ...

ممنون عزیزم فقط این بار رو بخیر بگذره دیگه حواسمو جمع میکنم خدا کنه یادش بره همچین چیزی از من شنیده