2777
2789

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🎀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🎀

پروردگارم …

شکوفایی روزت را سپاس می گویم که تاریکی شب را پایان می بخشد

و تاریکی شب را نظاره گرم که هیاهوی روز را سرانجام است؛

در این میان این “من” هستم که بالا می روم؛

پایین می‌آیم ،

خوشحال و غمگین می‌شوم؛

تهی و سرشار میشوم و باز….

همان میشوم که بودم،

پروردگارم بندگی ام را بپذیر.

با یه بغل هوای تازه

🎀🎀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🎀🎀

صبح من زمانیست که بیدار می شوي

ساعت من، به وقت چشمانت تنظیم شده است…

صبح بخیر عزیزتر از جانم

🎀🎀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🎀🎀

@دختر_خوش_اقبال‍ سلام دختر خوش قلب خودم ، عزیزترین فرشته خدا صبح قشنگت بخییر🎀🎀🍀🍀

@مهربانو_مرضیه‍ سلام عزیزترین نشونه مهربونی خدا صبح شنبت پر از اتفاق های دوست داشتنی 🎀🎀

@پسرفندوقیم‍  وجود تو برای من پر از نشونه مثبت خداس... سلام عزیزترینم صبحت بهترین صبح خدا روزت بخییر

سه شاخه گل تقدیم بشما

یکی از طرف خدا

که نگهدارتون باشه

دومی از طرف خودم

که دوست تون دارم

سومی از طرف معرفت

که شما دارید

تقدیم به قلب مهربونتون

🎀🎀🌞🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌞🎀🎀

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عشقم صبح قشنگت بخیر خواهررررررر گلم

فدای دل مهربونت بشم

حالت چطوره امروز

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

سلام عشقم صبح قشنگت بخیر خواهررررررر گلمفدای دل مهربونت بشمحالت چطوره امروز

قربونت برم عزیزم. 

خدانکنه عزیزترینم

شکر بدک نیستم.. سعی میکنم فراریش بدم دیگع

قربونت برم عزیزم. خدانکنه عزیزترینمشکر بدک نیستم.. سعی میکنم فراریش بدم دیگع

خداروشکر گلم خوب باش همیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ولا چی بگماگه پا رو دلم نزارن خوبم....ممنون همچنین 🌹🌹🌹. .

اینجا یا دنیای واقعی

کلی میگم. یهویی دعوت شدم روضه.. فک کنم امام رضا صدامو شنید😥براتون دعا میکنم حتما

وااااای عشقم خوش باشی همیشه

قطعاً همینطوره یهو طلبیده

فدای تو بشم منم همیشه دعاگوتم

وااااای عشقم خوش باشی همیشهقطعاً همینطوره یهو طلبیدهفدای تو بشم منم همیشه دعاگوتم

قربونت عزیزی برام خیلی. 

فعلا با اجازت عزیز دلم 

از لطفت ممنونم عزیزم 🍀🍀 

قربونت عزیزی برام خیلی. فعلا با اجازت عزیز دلم از لطفت ممنونم عزیزم 🍀🍀

دوست دارم یه دنیا ابجی

فعلا