2777
2789
عنوان

انگاری شوهرم رف سر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 80 پست
برسه سرکارش لباساشو عوض میکنه و عطره عملا میپره برا همینه میگم قبل کارش یه جا دیگ ممکنه رفته باشه

چرا خودت را اذیت میکنی عزیزم ....شیطان را لعن کن و زندگیتو بکن .یه زن سیاستمدار ب این زودیا تیشه به ریشه اعصاب خودش و زندگیش نمیزنه ....

احتمالا قبلش بانک ، جایی ک ادم غیر سرکار هست رفته ....

دنبال حاشیه نباش، شاید اصلا اون چیزی ک تو فکر میکنی نیست ..فقط امشب با خنده بگو ،صبحی هورمون هام قاطی کرد خواستم بزنم خودت و گوشیت و دندونات را بشکنم ،چون کنار من ک هستی مسواک نزدی اونوقت برای سرکار زدی ....

مطمئنی نوبت دندون پزشکی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی زنگ زد چی گفت؟ مشکوک نشدی؟میگفتی حالت بده که بیاد خونه

گفتم قرص میخواستم پیدا کردم بعدش قط کردم 

بعد زنگ زد عصبی بود خیلی گف گوشیو چرا قط کردی من دارم حرف میزنم منم گفتم من معدم درد میکنه چی میگی تو و دوباره قط کردم 

اخه همین ک جواب نداد هم یه دلیله ک سرکارش نبوده و تماسمو نادیده گرفته هیچووووقت گوشیش ازش  جدا نیس یا سایلنت

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

گفتم قرص میخواستم پیدا کردم بعدش قط کردم بعد زنگ زد عصبی بود خیلی گف گوشیو چرا قط کردی من دارم حرف م ...

نه عزیزم فک کنم به خاطر شرایط بارداریت یکم حساس شدی 

اگه خیانتی در کار بود ک وقتی قط کردی دوباره زنگ نمیزد 

چرا خودت را اذیت میکنی عزیزم ....شیطان را لعن کن و زندگیتو بکن .یه زن سیاستمدار ب این زودیا تیشه به ...

اره بابا امروز همه جا تعطیله اگ هرکار دیگه ای داشت سرکار نمیرفت دیگ میرفت دنبال اون کار 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

نه باباااا الکی حساس شدی بنظرم بد به دلت راه نده منم ی بار به‌ شوهرم شک کردم جمعه بود گفت باید برم سرکار گفتم الکی میگی صبحش پاشد مسواک زدن و‌عظر و... بعد بهش زنگ زدم گفتم دروغ میگی گفت بیا تصویری دیدم بعله واقعا سرکاره😐😐🤧

چه دختر بیکار و علافی ساعت ۶ صبح قرار گذاشته😂

احتمالا کارمنده  یا پرسنل جایی اونم پیچونده خانواده خودشوبرای این اقا اینجور مواقع اقا به خانومه دروغ میگه من در حال طلاقم خانمه به اقاهه دروغ میگه مجرد هستم خودشون باخودشون هم رو راست نیستن چه برسه به خانواده

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اره بابا امروز همه جا تعطیله اگ هرکار دیگه ای داشت سرکار نمیرفت دیگ میرفت دنبال اون کار

من ک حسم میگه حساس شدی ....بابا برده که نیست همیشه و همه جا در دسترس باشه ....انصافا اذیت نکن ...ی درصد فکر کن گوشی تو ماشین و داشته بنزین میزده، فکر کن رفته سرویس بهداشتی، فکر کن با همکار و شریکی قرار داشته و. حین حرف زدن مهم بوده نمیشده وصل کنه، فکر کن اصلا رفته خرید ، اصلا ب چیزای خوب فکر کن بگو رفته برای خونه یا من و بچه خرید کنه دستش بند بوده، رفته خونه مادرش ی سری به اونا بزنه، کلا دنبال انرژی منفی میگردی ....وگرنه با یه بار خطا نمیشه ی نفر را گناهکار شناخت ....