2777
2789
عنوان

انگاری شوهرم رف سر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 80 پست
نمیدونم تا حالا نفهمیدم ولی الان انقد از حسم مطمعنم ک دوسدارم بزارم برم از این خونه

صلوات بفرست به دلت هم بدراه نده.همسرم میگه میدونی من اقایون چراشک نمی کنیم چون مثل شمابه ریز ریزکاراتون دقت نمی کنیم.راست میگه همسرشماهم کارخاصی نکرده

صلوات بفرست به دلت هم بدراه نده.همسرم میگه میدونی من اقایون چراشک نمی کنیم چون مثل شمابه ریز ریزکارا ...

اخه عطر و مسواکش خیلیی عجیبه ۶ صب بیرون زدش خیلیی عجیبه و ریز نیس 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاششششش همون لحظه که حس کردی گوشیش برمیداشتی قایم میکردی که اگه دختره پیام میداد می‌فهمیدی 

ولی شایدم حساس شدی گلم نگران نباش حالا اگه میدونی میشه چند روز گوشیش قایم کن بعد خیلی عادی باهاش دنبال گوشی بگرد تو خونه بگو شاید سرکارت جایی گذاشتی 

خیلیم باهاش خوب باش چون اگه گیر بدی و بگی شک کردی زرنگ تر میشه اینجوری خیالش راحته تو نفهمیدی توام گوشیش برو تو دستشویی چک کن برگشتنی بزار تو شلوارت بیار قایم کن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
نه اصلا .من الان تازه ازحموم اومدم بیرون بعدهمسرم بایدشک کنه چرا زن من ساعت ۶رفته حموم

عزیزم آدم با آدم فرق می‌کنه همسر من مسواک بزنه و حموم بره عادیه ولی عطر بزنه عادی نیست چون هیچوقت نمیزنه 

برای یکی دیگه حتی همون مسواک زدن هم عادی نیست

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
نه اصلا .من الان تازه ازحموم اومدم بیرون بعدهمسرم بایدشک کنه چرا زن من ساعت ۶رفته حموم

وای اخه فرق داره منم روزی سه بار مسواک میزنم و شک برانگیز نیس ولی یکی ک فقط مناسبتای خاص این کارو میکنه حتما وقتی ۶ صبم میزنه خاصه براش 

عزیزم آدم با آدم فرق می‌کنه همسر من مسواک بزنه و حموم بره عادیه ولی عطر بزنه عادی نیست چون هیچوقت نم ...

دقیقا منم ک مغزم معیوب نیس یهو یه ب یه روتینی شک داشته باشم 

وای اخه فرق داره منم روزی سه بار مسواک میزنم و شک برانگیز نیس ولی یکی ک فقط مناسبتای خاص این کارو می ...

نه عزیزم من بیشتراوقات همسرم رابطه بخوادقبلش میرم حموم منظورم ساعت ۶.ادمیزاد یهوفاز داره

عزیزم خیانت ک فکر نکنم بکنه .ولی احتمال اینکه  صاحب ساختمان و یا مهندس های خانم اونجا باشن و برای حفظ ظاهر این کارو بکنه هست ....چون شوهرمنم همینه روزایی ک قراره بره جایی ک خانم زیاد هست عطر و ادکلان میزنه و بیشتر مرتب میکنه

عزیزم خیانت ک فکر نکنم بکنه .ولی احتمال اینکه صاحب ساختمان و یا مهندس های خانم اونجا باشن و برای حف ...

برسه سرکارش لباساشو عوض میکنه و عطره عملا میپره برا همینه میگم قبل کارش یه جا دیگ ممکنه رفته باشه

اصلا شدنی نیس میفهمه بیچارم میکنه

خب می‌دونی از گوشیش لوکیشن آنلاین بفرست سری بعد که مشکوک رفت بیرون 

ولی اصلا فعلا واکنش نشون نده چون حساس میشه بهت 

هر چی باشه بالاخره رو میشه 

خیلیم بهش فکر نکن عزیزم ♥️

اصلا شدنی نیس میفهمه بیچارم میکنه

الان عجله نکن. یه مدت صبر کن. شاید واقعا چیزی نباشه. ببین منم قبلا این حسی که تو میگی خیلی قوی هست تو وحودت رو داشتم. به مرز جنون رسیدم ولی واقعا فهمیدم اشتباه کرده بودم