2777
2789
عنوان

انگاری شوهرم رف سر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 1784 بازدید | 80 پست

اینم بگم که ماهی یکبار سمتم نمیاد با اینکه منع رابطه نبودم از اول و چندروزه ماما همراهم گفته باید هرشب رابطه داشته باشین و میدونه و بازم سمتم نمیاد 

حتی اگ جامو عوض کنم هرجای خونه بخوابم اصلا مهم نیس براش 

و حتی اون یک ماه یکبارم فقط میره سراغ اصل کاری نه بوسه ای ن هیچی 

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم قرص میخواستم پیدا کردم بعدش قط کردم بعد زنگ زد عصبی بود خیلی گف گوشیو چرا قط کردی من دارم حرف م ...

یه نصیحت از تجربه زندگی ام اینجور مواقع مردها خودشون عصبانی نشون میدن یعنی دست پیش میدن که ماجرا مسیرش عوض بشه

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

فقط اگرم قرار باشهآنقدر تابلو عجیبهضمنا چرا نباید سر گوشیش بری این خیلی بده

چون اگ هرکاری کرده باشه یه دیقه ای میفهمم هرکاری کلا نه فقط خیانت خیلی مراقب گوشیشه خیلیی وقتی خوابم هس سمت گوشیش میری میفهمه

اینم بگم که ماهی یکبار سمتم نمیاد با اینکه منع رابطه نبودم از اول و چندروزه ماما همراهم گفته باید هر ...

اینکه سراغت نمیاد لابد از استرس زیاده و اینکه حوصله نداره ....والا شوهرمنم ۱۶ساله ازدواج کردیم ی بار نشد پیشنوازی کنه همیشه ی راست میره سر اصل مطلب ۵دقیقه بعدهم کارش تموم میشه پامیشه میره حموم ...اینکه دلیل برای خیانت نیست ، مدلشون نابلد بودن و بی فکر بودنه ....

اوهوم میدونم

بخاطر بچه مواظب باش باهاش حرف بزن مستقیم نمیخواد مخفی کنی تا مچش بگیری بهش بگو من زندگیم دوست دارم بگو گوشیم کد نداره دوس داری نیستی من دوس پسر بگیرم خیانت کنم تو هم کد گوشیت بردار بزار چیز مخفی بین مون نباشه اگه چیزی نیست بزار منم بخاطر حاملگی استرس نگیرم کد گوشی بردار زنهای خانه خراب کن زیادن

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اینکه سراغت نمیاد لابد از استرس زیاده و اینکه حوصله نداره ....والا شوهرمنم ۱۶ساله ازدواج کردیم ی بار ...

بحث استرس نیس خیلی ریلکسه و اصلا انگار ن انگار قبلا اینطوری نبود و حوصله هم داره 

زرنگتر از این حرفاس و گوشیشم نمیزارع دستم بیفته چون میدونه با ۳۰ ثانیه زیرروش میکنم

😅😅. مثل منی. 

حموم نمیره؟ نمیخوابه؟ دستشویی نمیره؟ به هرحال موقعیت زیاده برای اینکه گوشیشو برداری

😅😅. مثل منی. حموم نمیره؟ نمیخوابه؟ دستشویی نمیره؟ به هرحال موقعیت زیاده برای اینکه گوشیشو برداری

حموم و دستشوییم میبره گوشیشو میخوابه هم میزاره سمتی ک من نتونم بردارم