2777
2789

من هر چی بچه رنج سنی  ۲ و نیم تا ۱۲ ۱۳ سال دورم هست همشون بی ادبن

شر و شلوغ

باید همش حواست باشه میان وسایلت رو به فنا ندن

میرن در یخچال باز میکنن خوراکی میبینن میگن میخوام

رک و پرو هستن چیزی جلوشون بزاری تا تهش میخورن مثل ....

من بچه بودم هیچوقت در یخچال کسی رو یادم نمیاد باز کرده باشم 

چیزی تعارف میکردن حتی خیلی دوست داشتم یکی برمی‌داشتم

قند بیشتر از دوتا برنمیداشتم فکر کن حتی قنننند رو یاد میدادن به ما بچه های اون نسل که فقط باید دو تا بخوری

حالا بچه یکی اومده خونمون کل قندون رو دستمالی کرده

پسرعمه دوستم واسه بار اول اومده خونمون انقدر شر و پرو و لجوج بود دیوونه ام کرد هرچی داشتیم خورد

واقعا ناامید شدم از بچه آوردن

آیا بچه ی باادب هم وجود داره؟؟؟؟؟؟ یا تربیت ها داغون شده

با افتخار بسیاااااار بچه های خودم

هر چی از ادب این دوتا بگم کم گفتم 

تبریک میگم به خودم بابت تربیت صحیحم😎😎😎😎😎😎

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تربیت خانوادگی هستش ما بچه های فامیلمون شیطون هستند آما فوق‌العاده با ادبن

اینام فحش نمیدن که

ولی خیلی راحت شدن بچه های این نسل

من دلم میخواد بچه کسی میاد خونمون میوه اش رو به زمین و زمان نماله هر چی هست رو نبلعه تموم کنه در یخچال رو باز نکنه صدای تلوزیون رو هی نگیره زیاد کنه دستور نده برام فلان کارتون رو بزار وارد شد سلام بکنه چیزی بهش دادم تشکر بکنه ولی اصلا خیلی ناامید شدم

من سرو‌کارم با بچه هاس

۸۰درصد بچه هایی ک باهاشون در ارتباطم مودب و با تربیت درست  هستن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
با افتخار بسیاااااار بچه های خودمهر چی از ادب این دوتا بگم کم گفتم تبریک میگم به خودم بابت تربیت صحی ...

چحوری تربیت کردی عزیزم

راهی هست یعنی

من میترسم هرچقدر هم واسه تربیت بچه م وقت بزارم بی ادب بشه

خودم و شوهرم خیلی واقعا با ادبیم تو روابط اجتماعی

اهل فحش نیستیم

آداب مهمانی رو رعایت میکنیم با بقیه خوش رفتاریم و... یعنی بچمون مثل خودمون میشه یا نه

من سرو‌کارم با بچه هاس ۸۰درصد بچه هایی ک باهاشون در ارتباطم مودب و با تربیت درست هستن

چقدر عجیب چرا دور من اینجوریه

امروز بچه فامیل دوستمم دیدم خیلی چندشم شد ازش حتی سلام نکرد وارد شد چیزی بهش میدادم تشکر نمیکرد بعد صدبار در یخچال رو باز کرد 

چقدر عجیب چرا دور من اینجوریهامروز بچه فامیل دوستمم دیدم خیلی چندشم شد ازش حتی سلام نکرد وارد شد چیز ...

سلام نکردن اشکالی نداره 

ولی تشکر کردن بستگی ب سنش داره باید اموزش ببینه 

وقتی در یخچال. رو باز میکنه ب تعداد زیاد ی بزرگتر باید اونجا باشه ازش سوال کنه  چیزی لازم داره ک بهتونه کمکش کنه 

خییییلی وقتا مشکل اصلی بزرگتران بچه گناهی نداره  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
چحوری تربیت کردی عزیزمراهی هست یعنیمن میترسم هرچقدر هم واسه تربیت بچه م وقت بزارم بی ادب بشهخودم و ش ...

اره مثل خودتون میشه 

من و شوهرم همیشه محترمانه با هم رفتار میکنیم

جلو بچه ها دعوا نمی‌کنیم اگر بحثی پیش بیاد آخر شب که بچه ها خوابیدن در مورش صحبت میکنیم 

تشکر کردن و اجازه گرفتن رو بهشون یاد دادم این دوتا خیلی مهمه اگه بچه ی با ادب میخوای! مثلا بچه های من بدون اجازه به وسایل هم دست نمیزنن 

و هرجا برام چالش به وجود اومد رفتم پیش مشاور ، راهکار های مشاور خیلی موثره 

و هیچ فحشی هم بلد نیستن

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

سلام نکردن اشکالی نداره ولی تشکر کردن بستگی ب سنش داره باید اموزش ببینه وقتی در یخچال. رو باز میکن ...

واقعا نمیتونم بپذیرم بچه بره در یخچال رو باز کنه بعد برم بهش بگم چیزی لازم داری و واقعا قصدم کمک باشه اصلا متنفرم ازین حرکت ها مگر واسه تیکه اینو بگم

بعد بره به مامانش هم بگه من بستنی میخوام تو یخچالشون داشتن

اونم بگه میشه بستنی بدی بچم

بچه ۶ ساله نباید سلام کنه وارد میشه؟ 

اگر بچه ها همشون اینن حاضرم تا اخر عمرم بچه نداشته باشم