2777
2789
عنوان

واقعا بچه ای هم هست که با ادب باشه یا همشون داغونن

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های من توی خونه شیطون هستن ..ولی هرجایی بریم حتی خونه مادربزرگاشون خیلی آروم ومودبن..حتی برای آب ...

توی خونه مهم نیست چون آدم بچه خودشو تحمل میکنه اصلا باید بچه تو خونه راحت باشه ولی ازین بچه های دورم متنفرم اخه من تازه عروسم خیلی رو لوازم هم حساسم اینا هیچ شعوری ندارن نه خودشون نه والدینشون

اکثرا یجورین و شیطون،ولی من یکی رو دیدم خیلی خوشم اومد دخترِپسر داییم من داشتم پیتزا میخوردم اومد گفتم بیا بخور گفت نه مرسی عمه،باز تعارف کردم نشست گفتم برات نوشابه و سس بیارم؟گفت ضرر داره نمیخورم،بعد نیم ساعت گفتم پاستیل دوست داری؟گفت نه تازه پیتزا خودم معده ام درد میگیره به حدی تمیز می‌خورد و مرتب بود کیف میکردم ۵ سالشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

اگه انتظار دارین بچه تو کل روز نه شیطنت کنه نه شلوغی کمه نه بازی کنه که باید ربات بزرگ کنین نه بچه

حالا یکسری هاشون یکم بی ادبن یکسری هاشون با ادبن ولی شلوغ ترن یکسری هاشون به حرف بقیه گوش میکنن ولی مامان بابای خودشونو خیلی اذیت میکنن یکسری ها هم برعکس 

واقعا نمیتونم بپذیرم بچه بره در یخچال رو باز کنه بعد برم بهش بگم چیزی لازم داری و واقعا قصدم کمک باش ...

شما الان عصبانی هستی و نسبت ب بچه ها گارد عجیبی گرفتی  باشه فعلا بچه نیار تا یکم انعطاف پذیرتر شی 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره مثل خودتون میشه من و شوهرم همیشه محترمانه با هم رفتار میکنیمجلو بچه ها دعوا نمی‌کنیم اگر بحثی پی ...

خداروشکر دلم گرم شد

ان شا الله همیشه همینقدر مودب بمونن

اینکه میگی چیزی جلوشون میزارن تا ته میخورن مثل.... 

حرف زشتیه

بعدم درسته قبول دارم تربیت بچه ها بد شده و والدین یادشون رفته اصول اخلاقی رو مثل زشتی دروغ، بدون اجازه سر وسایل رفتن یا درست ترش حلال و حرام 

یاد بچه هاشون بدن ولی جامعه کلا بد شده بچه ها رک و شیطون نباشن خورده میشن 

خب مادر اون بچه باید بهش یاد بده که در یخچال مردمو باز نکنه از اول زندگیشون که نمیدونن اونااگه دوبار ...

یعنی هیچوقت مادرش بهش نگفته؟ من برام این فکر بوجود اومد که حتما بچه ها زبون نفهمن وگرنه این مسئله بدیهی انقدر سخته واسه یک مادر که بخواد به بچه اش بگه؟

من دخترم بسیار متین و مودب همیشه باوقار رفتار میکنه همهههههههههههه دوسش دارن ولی امان از دست پسرم وای شیطونها ماشالله و کمی هم بی ادبِ فحش میده دادوبیداد میکنه ۴سالشه اصلا برام عجیبه انگار نه انگار این دوتارو یه مادر تربیت کرده 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

دختر خواهرشوهرم۷سالشه خیلی باادب وکیوته

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

اکثرا یجورین و شیطون،ولی من یکی رو دیدم خیلی خوشم اومد دخترِپسر داییم من داشتم پیتزا میخوردم اومد گف ...

چه مودببب

بچه های فامیل ما مثل جاروبرقی همه چیو رو هم میخورن

یکی شون اومده بود خونمون در بدو ورود میگفت چی دارین من بخورم 

بچه ۵ ساله

وای چقدر حس بد دارم بهشون اصلا قابل توضیح نیست