2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دشویی اب میگیرم میبرمشون تو خشکی که غرق نشن نجاتشون میدم اینا گازم میگیرن ولی😡😡😂

من یکبار با دستمال ودست وهزار بدبختی یکیشونو اوردم تو خشکی آخرش پام رف روش موقع بیرون رفتن

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

آی گفتی 

منم مشکل تورو دارم

بیچارم کردن

الان ک دراز کشیدم هر چن دیقه ی بار یکیشونو حس میکنم رو بدنم و میکشمش😒 تقصیر شوهرمه ک نمیاد بریم رو تخت بخواییم😒حداقل اونجا خیلییییییی کمترن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

گیاه آلوورا بخر 

بزن بدنت 

چون تلخه باعث میشه مورچه و حشرات نیشت نزنن

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

آی گفتی منم مشکل تورو دارمبیچارم کردنالان ک دراز کشیدم هر چن دیقه ی بار یکیشونو حس میکنم رو بدنم و م ...

😂😂😂😂آخی مورچه بزرگ کنارته دیگه شوهرت البته ببخشید ابجی اینطور میگم اخه اقایون کلا اذدیت میکنن

😂😂😂😂آخی مورچه بزرگ کنارته دیگه شوهرت البته ببخشید ابجی اینطور میگم اخه اقایون کلا اذدیت میکنن

نگو🥲😅شوهرم ماهه🥲

سم ک میزنم ی چن روز نیستشون باز دوباره میان

امروز دیدم رو زانوم و رو بازوم رو نیش زدن

بیشعورا😒اصلا دیگه دلم براشون نمیسوزه😒

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بی وفا در اومدن دیگ رحم ندارم بهشون اتفاقا😂😂

تاپیک زدم ظهری مهمون بی دعوت کله ظهر برقا رفته ننمم‌ حموم‌ بود منم قیافه ژولیده اومده بودن 

چیکارمممممم‌ کردن

اره بی ذاتین‌ اره خیلی بدین بی رحمین 

بابا اروووووم😂

بیا توت فرنگی بردار🍓