2777
2789
وای یبار اومد داخل خونه نمی‌دونستیم شبا وقتی میخابیم از تو آشپزخونه صدای ظرف یا خرچ خرچ خوردن میاد م ...

برا ما هم موقعی که اومد یک شب تو اشپز خونه کابینت زیر سینک صدای خرش خرش میومد من پاشدم مگس کش گرفتم دستم اول یکدونه مخکم کوبیدم کابینت بعدم وسایل کابینت خارج کردم یعنی تا اذان صبح بیدار بودم مثل عقاب جلو کابینت نشسته بودم ببینمش با مگس کش یا صدا ایجاد کنم بترسه الانم احتمالا اینجاس

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

من میترسم چیکار کنم تله گذاشتم تا صبح چیکار کنم

ببین تله میذاری نباید اصلا کاریش داشته باشی هی سر بزنی  نگاه کنی اگه یک درصدم جذب تله شده باشه ببینه یکی داره میاد سریع در میره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا ما هم موقعی که اومد یک شب تو اشپز خونه کابینت زیر سینک صدای خرش خرش میومد من پاشدم مگس کش گرفتم ...

کجاعه مگه موش تو خونتونه خب میگن کثیفه زاد ولد می‌کنه 

کجاعه مگه موش تو خونتونه خب میگن کثیفه زاد ولد می‌کنه

چی بگم 

تا قبلا زیر کابینت و ماشین لباسشویی بود الان نمیدونم 

آخه پنیر نبود ماست گذاشتم با نون عسل

موش همه چیز خوار 

پفک  و خیار هم جذبش میکنه 

و تو اینترنت تله موش زنده گیر هست وه بتونید درست کنید متوجه نمیشه ولی تنبلیم میاد تله درست کنم

مگه تو خونت موشهبی آزارن نگران نباش

نه نیست 😁 ولی استرس باید بگیرم دیگه ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
وای یبار اومد داخل خونه نمی‌دونستیم شبا وقتی میخابیم از تو آشپزخونه صدای ظرف یا خرچ خرچ خوردن میاد م ...

ای وااای چه وحشتناک 🤕

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
پنیر گذاشتیم توی تله برق خاموش بود سریع گرفتش امروزم یکی از لوله بخاری اومد کوچیکه نمیدونم چیکارش کن ...

بندازیدش جلوی گربه ها تا یاد بگیرن موشو بخورن

مراقب خوبیات باش خوشگله😘🥰

رو تله یکم گندم بریز رو هوا میاد

موش داخل خونه مادر بزرگم لونه کرده بود براش ی تله بردم و تیر کمون سنگی درست کردم روزی 5 تا میزد😂🗿💪 شده بود تفریحش کشش که خراب میشد زنگم میزد میگف بیا درستش کن حوصلم داره سر میره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

مگه تو خونت موشهبی آزارن نگران نباش

خطر ناک ترین بیمارا از مدفوع موش انتقال پیدا میکنه به آدم بعد میگی آزار ندارن😐

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿