2777
2789
عنوان

یچیزی بگم بخندید به بچگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 102 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اسی بگه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم زود سین بزنه

صبرتو زیاد کن اونی که زود سین بزنه بیکار و آویزونه

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

تا اسی بگه لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم زود سین بزنه

چرا من خبر ندارم از اونی که دیر سین میزنه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خلاصه ی اتفاقاتی افتاد که انگار دوستان حال ندارن زود میخوان به تهش برسم 😂

خلاصه میخوام بگم عاشق و معشوق بودیم حسابیییی و یک روز کات میکنیم و این آقا با یکی دیگه آشنا میشه و سه سال باهاش وارد رابطه میشه و سال آخر من باز بهش پیام میدم برمیگردیم بهم ولی این دفه همه چی متفاوته اصلا این آدم رو دیگه نمی‌شناختم واقعا عوض شده بود همهمه چیزش حرفاش رفتارش و انگار براي سرگرمی اومده بود با من بگم من تو این چهارساله که نبود حسابیییی تلاش کردم باز باهم باشیم اما نخواست غرورمو له کردم گریه کردم بخاطر نگه داشتنش همه کاری کردم و نشد 

پارسال این موقه این آقا عقد کرد و خانومش اومد بهم پیام فحش داد که تو قضیه ات با این آقا چیه منم واقعیت رو گفتم حتی رفتم بیرون با خانومش باورم نمیشد واقعا اماااا پارسال باهم حرف میزدیم بیرون میرفتیم و یک یهویی دیدم عقد کردع حتیییی به من نگفت که دیگع بهش پیام ندم و بعدش فهمیدم و خلاصه دارم نزدیک میشم به روزایی که سالگرد عقد این آقاست 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

اخه دیگه نزدیکه ۲۴ ساعت یه بار سین میزنههه

پس این رابطه داغونه

اگه زمانی که خونه اس و وقت داره بازم دیر سین میزنه فاتحه اش رو بخون  یعنی بهت اهمیت نمیده

من یه دوستی داشتم هر چی تو گروه پیام میدادم بعد یکی دو روز جواب میداد ولی زمانی که پیام میدادم وای بچها یه خبری دارم( جمله تحریک کنجکاوی)سریع سین میکرد و جواب میداد منم اخر دکمه اش و زدم و مثل خودش شدم اه انتر

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

خلاصه که من تو این مدت خیلی التماسش کردم که بیا همو ببینیم یک روز می اومد ی روز بهانه می آورد ی روز خودم ب زور رفتم دیدمش و تنها ولم کرد تو خیابون خیلیییی براش تلاش کردم اما نشد مامانش با مامانم دعواش شد و...

خیلی طولانی‌ه من خلاصه گفتم 

و هیچ عشقی هیچ جای دنیا با همه ی بدی های که بهم کرد و بهش کردم دیگع مثلش پیدا نمیکنم همیشه اسمم رو یک جور خاص صدا میزد 🙃و من برای همیشه دیگع تمومش کردم بعد عقد کردنش به خودم اجازه نداده بهش پیام بدم حتی میتونستم رابطه اش رو خراب کنم اما نکردم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

نه ببین توضیح میدم☝

دیدم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پس این رابطه داغونهاگه زمانی که خونه اس و وقت داره بازم دیر سین میزنه فاتحه اش رو بخون یعنی بهت اهم ...

دقیقا دوستمم نیست یعنی نمیدونم چند وقته باهم حرف میزنیم تقریبا سه ساله همو میشناسیم ولی مثل جن میمونه یه ماه حرف میزنیم بعد غیب میشه دوباره سال بعد ظاهر میشه باید بلاکش کنم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️