2777
2789
عنوان

چیقدر زن بودن سخته 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 64 پست

دقیقا باهاتون موافق هستم 

حتی اگه یه روز از نظر مالی کاملا مستقل باشی درآمدت از خیلی از مردها بیشتر باشه باز هم چون زن هستی خیلی از اختیارات رو نداری 

تو کل دنیا این مشکل وجود داره و تو کشورهای سنتی مثل ایران این مشکلات چند برابر هست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه اینو بگیم مردا هم همیشه برای خودشون زندگی نکردن همیشه بابام آخر از همه لباس خرید بیشتر از همه از خودش میزد تا ما به خواسته مون برسیم 

اصلا این حرفت رو قبول ندارم چه مردایی که به خاطر لقمه نون حاضر شدن شغلی که دوست ندارن هر روز انجام بدن و ... چیزای دیگه

حق پوشیده بودن ی نعمتیِ :)که شما ازش محرومی، و در دسترس بقیه، در واقع می‌شه گفت دم دست بودن و ارزون ...

نه ذهن شما مریضه که فکر می‌کنی پوشش متناسب در اختیار بودنه.خیلی ها با چادر هزار تا غلط میکنن مهم ذات آدمه و ذهنشه که دیگران رو بد قضاوت نکنه

حق پوشیده بودن ی نعمتیِ :)که شما ازش محرومی، و در دسترس بقیه، در واقع می‌شه گفت دم دست بودن و ارزون ...

چرا رو خودت قیمت میزاری مگر کالایی و دنبال مشتری هستی هنوز نفهمیدی انسانی و هر انسانی حق داره هرجور دوس داره بپوشه و نباید دنبال تایید مردان باشی همش دنبال مشتری هستین امثال افکار شما

نورلند هستم سرزمین هیچ..neverland

حالا شما نمیخواد توی تاپیک درد دل یک زنوکیل مدافع مردا باشی

چی میگی واسه خودت این وسط چه ربطی به وکیل مدافعی داره من مثل امثال شما نیستم حوصله دعوای جنسیتی هم ندارم حقیقت گفتم مرد و زن نداره گاهی ادمها واقعا نمیتونن برای خودشون زندگی کنن ربطی هم به جنسیت نداره

نه ذهن شما مریضه که فکر می‌کنی پوشش متناسب در اختیار بودنه.خیلی ها با چادر هزار تا غلط میکنن مهم ذات ...

در هر قشری از جامعه کسایی هستن که برخلافش عمل می‌کنن

عموماً چادر نماد حجابه،[حجابم که فقط پوشش نیست و یک مجموعه رفتاره]حالا کسانی هستن که جلوه ی این پوشش‌و محجبه بودن‌و بد میکنن براشون اما این مجوزی نیست که بشه گفت فقط دل پاک مهمه

ذات و دل پاک عمل پاک میاره

خدایی نکرده، ان‌شاءالله هیچوقت اتفاق نیفته، کسی که دوستش دارین‌و با یک دختر دیگری خوشحال و خندان ببینین عصبی نمی‌شین‌؟ طبیعتاً حق اعتراضی هم ندارین چون دل طرف مقابل‌تون پاکه و مهم نیست ظاهراً داره چیکار میکنه چون باطناً شما رو دوست داره

خداروشكر من فقط با پریود مشکل دارم

الان پریودم و واقعا درد دارم 

کلی ظرف تو سینک هست که باید بشورم چون فردا که از سرکار میام برق ها رفته و طرف ها میمونه برای ...

حال ندارم تو ماشین ظرفشویی هم بگذارم 

بعد میگن مردا زندگی سختی دارند 

ول کنید توروخدا 

کاش من مرد بودم تنها دغدغه ام خرج زن و بچه ام بود 

چی میگی واسه خودت این وسط چه ربطی به وکیل مدافعی داره من مثل امثال شما نیستم حوصله دعوای جنسیتی هم ن ...

وسط تاپیک یه زن از مردا میگی 

کم اهمیت میکنی مشکلات ما زن هارو

بعد میگی جنسیتی نمیکنم؟

به جهنم که مردا چه مشکلی دارن

فعلا باید ببینیم استارتر چیه مشکلش دلداری بدیم

چرا رو خودت قیمت میزاری مگر کالایی و دنبال مشتری هستی هنوز نفهمیدی انسانی و هر انسانی حق داره هرجور ...

انسان ارزشمنده،

از همه ی موجودات بالاتره

قیمت نزاشتم رو آدمها، اما به دست آوردن هر چیزی هزینه داره و هزینه فقط مالی نیست

اتفاقاً وقتی بدن بیش از حد به نمایش گذاشته بشه دیگه روحیات، توانایی و ارزش یک زن معلوم نیست، فقط ظاهرشه که به چشم می‌زنه و میشه تمام داراییش

الان پریودم و واقعا درد دارم کلی ظرف تو سینک هست که باید بشورم چون فردا که از سرکار میام برق ها رفته ...

منم شاغلم عزیزم دوتا هم بچه دارم ماشین ظرفشویی هم ندارم. اما بچه هام رو عادت دادم کمک کنند تو خونه.

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
وسط تاپیک یه زن از مردا میگی کم اهمیت میکنی مشکلات ما زن هاروبعد میگی جنسیتی نمیکنم؟به جهنم که مردا ...

اتفاقا کار درستی میکنم تا فکر نکنه هر چی مشکل و بدبختی هست مال زن هست ومردها در بهشت برین هستن