2777
2789

مننن هیچوقت دلم نمیخواد به دوران کودکی برگردم از 6 سالگی تا نزدیک کلاس هفتم اینا چون همیشه بیشتر بچه ها محلم نمیدادن و تو بازیشون منو راه نمیدادن همیشه مسخره ام میکردن و تو مدرسع هيج دوستی نداشتم یا اگه هم داشتم وسط سال باهاشون دوست میشدم همیشه استرس اینو داشتم مدرسع ها باز بشه برم مدرسع از بچه ها میترسیدم چون خیلی بد بودن باهام یا تو کوچه همه باهم دوست بودن هروقت هیچکس رو نداشتن می اومدن سراغ من برم باهاشون بازی یا باید بهشون اسباب بازی چیزی میدادم تا تو بازیشون راه م بدن تولد میگرفتن منو دعوت نمیکردن ولی هیچی به اندازه مدرسع برام وحشتناک نبود خیلی بد بود خیلی حتی کلاس اول تا عید با مامانم میرفتم سر کلاس همع بهم میگفتن بچه ننه واقعا یادم میاد حالم بد میشه بدترین دوران زندگیم بود خیلی بد بود نمیدونم چرا همچین رفتاری باهام داشتن 😭

همیشه میگم کاش پدر و مادرم ب فکر بودن مدرسمو جدا میکردن محل زندگیمو شاید بهتر میشد 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور تا الانم همینطورم

جدی؟چرا؟من مثل گذشته نیستم بی دست و پا باشم محل ندن برام مهم نیست اما میترسم برم دانشگاه نمیدونم ...

من عیب ظاهری داشتم انقد اذیتم کردن 

نمیدونم چه مرگم بود خیلی عرق میکردم  طوری که کل لباسم خیس میشد لباسم رنگش سبز بود واضح غرق نشون میداد بعد دوستام مسخره میکردن میگقتن شیرت ریخته‌ معلم‌دعوام میکرد میگقت به بهداشتت برس من هر روز مانتوم رو میشستم ولی همیشه عرق میکردم کثیف دیده میشد انکار معلم ازم چندش میشد کاش منو میبردن دکترببینن چه مرگمه

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه

خیلیا این طوری هستن،بخاطر ضعف نظام آموزشی و عدم مدیریت درست مدرسه،خانواده ها هم که میدونن مدرسه عوض کردن چه کار سخت و غیر ممکنیه معمولا زیر بار نمیرن و یا درک نمیکنن.این وسط بچه آسیب میبینه 

چرا مادرت باهات می اومد؟

نمیدونم خیلی میترسیدم برم مدرسه وابسته ب مادرم بوپم جون همش تو خونه بودم و دعوا زیاد بود پدرم همیشه سرم داد میزد اینا همیشه ترس داشتم خواهررمم میترسید بره تا کلاس سوم مامانم باهاش میرفت 

خیلیا این طوری هستن،بخاطر ضعف نظام آموزشی و عدم مدیریت درست مدرسه،خانواده ها هم که میدونن مدرسه عوض ...

الان فرق داره خانواده متوجه میشن و پیگیری می‌کنند واقعا آگاهی خیلی لازمه برای اولیا

من عیب ظاهری داشتم انقد اذیتم کردن نمیدونم چه مرگم بود خیلی عرق میکردم طوری که کل لباسم خیس میشد لب ...

آخی عزیزم 🥲🥲خدا لعنتشون کنه 

منم خیلی مسخره کردن هیچ مشکلی نداشتم اما بچه عا عقده ای بودن و بیشتر فامیل و هم محله ای بودن 

نمیدونم خیلی میترسیدم برم مدرسه وابسته ب مادرم بوپم جون همش تو خونه بودم و دعوا زیاد بود پدرم همیشه ...

پدرت داد میزده

مثل خیلی از پدرای ایرانی 

به نظرم این میتونه یکی از دلایل باشه که از اجتماع بترسی اون موقع 

داد زدن پدرت هم ریشه در دوران کودکیش داره به احتمال زیاد