2777
2789
عنوان

کیا تو بچگی اذیت شدن تو مدرسه و جاهای دیگع

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 41 پست
اگه معلم خودت بودی تو اون دوران چطور به اون دانش آموز کمک میکردی؟؟

سعی می‌کردم به بچع عا بگم هواشو داشته باشید باهاش بازی کنید و..

خیلی بد بود همیشه وقتی میخواستن بچع عا یار کشی کنن برای بازی وسطی هیچکس منو انتخاب نمی‌کرد میموندم تا آخر تا یکی به زور انتخابم کنه یا برای هم گروهی شدن 😭😭

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

خیلیا این طوری هستن،بخاطر ضعف نظام آموزشی و عدم مدیریت درست مدرسه،خانواده ها هم که میدونن مدرسه عوض ...

مبدونی کلا آدم بی زبونی بودم میترسیدم از بچه ها اگه ی مدرسه دیگه بودم اینطوری نمیشد قطعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم 🥲🥲خدا لعنتشون کنه منم خیلی مسخره کردن هیچ مشکلی نداشتم اما بچه عا عقده ای بودن و بیشتر ف ...

خب عزیز دل کار اون بچه ها رو تایید نمیکنم 

اما عدم ورود و حل ماجداداز طرف مسئولین مدرسه و خانواده ات هم هست 

مدرسه نباید اجازه می‌داد مادرت بیاد و خود مادرتدهم نباید قبول می‌کرد 

سخت بود اما حس استقلال ات بهت قدرت میداد عزت نفس میداد که دیگه گوشه گیر باشی که کسی باهات دوست نشه 

من زمانیکه دانشگاه رفتم ،این حس تورو داشتم ...مخصوصا ک وارد خوابگاه شدم (سالهای۹۰ اینا)

نمیدونم چرا کناره میگرفتم و همین باعث شد باهیچکس اونجور ک باید دوست نشم 

من درون خودم خیلی پایه بودم برای همه چی ...ولی نمیدونم چرا ب بچه ها ک میرسیدم انگار کناره گیر و مسخره میشدم 

الان ک فکرشو میکنم میگم مقصر خودم بودم چرا نمیرفتم پیششونچرا خود واقعیم نبودم ؟

میتونستم بهترین دوران دانشجویی رو داشته باشم ولی نشد🥲

آخی عزیزم 🥲🥲خدا لعنتشون کنه منم خیلی مسخره کردن هیچ مشکلی نداشتم اما بچه عا عقده ای بودن و بیشتر ف ...

یعنی قلدری میکردن؟ 

من نو معلمم واقعا هیچ وقت اجازه قلدری و ندادم بشون در جا متوجه اشتباهشون می‌کردم گرچه اولیای قلدر مقصررررررن آیینه دانش آموز هستن

پدرت داد میزدهمثل خیلی از پدرای ایرانی به نظرم این میتونه یکی از دلایل باشه که از اجتماع بترسی اون م ...

راستش شاید ی ترسی هم از قبل داشتم توی مهدکودک اذیتم کرد یک بار مربی فکر کنم ی همچین اتفاقی افتاد برا اونم بوده نمیدونم 

یعنی قلدری میکردن؟ من نو معلمم واقعا هیچ وقت اجازه قلدری و ندادم بشون در جا متوجه اشتباهشون می‌کردم ...

نمیدونم چی میشه اسمش رو گذاشت اما به نظرم معلم فقط نباید ب فکر درس دادن باشه من همیشه دلم میخواست خودم معلم باشم 

معلم ینی تربیت کننده معلم باید دلسوز باشه معلم باید اخلاص داشنه باشه همه چیز درس نیست به نظرم باید ب فکر شاگردش باشه اون موقه کسی ب فکر من نبود خیلی تنها بودم 

مبدونی کلا آدم بی زبونی بودم میترسیدم از بچه ها اگه ی مدرسه دیگه بودم اینطوری نمیشد قطعا

دقیقا ،توی مدرسه حداقل در اون زمان  ملاک بچه ها و معلما و کادر مدرسه ،درس و انضباط و ادب نبوده، اتفاقا هرچی آرومتر و مودب تر و درس خون تر بیشتر اذیتش میکردن

راستش شاید ی ترسی هم از قبل داشتم توی مهدکودک اذیتم کرد یک بار مربی فکر کنم ی همچین اتفاقی افتاد برا ...

بی تأثیر نیست گلم

خودت و بشناس و کنار بیا چیزی ک میخوای و درونت کم کم پرورش بده

خب عزیز دل کار اون بچه ها رو تایید نمیکنم اما عدم ورود و حل ماجداداز طرف مسئولین مدرسه و خانواده ات ...

خب اگه نمی اومد منم گریه میکردم و نمی‌رفتم اگه مادرم و نمیدیدم خیلی گریه میکردم 

دقیقا ،توی مدرسه حداقل در اون زمان ملاک بچه ها و معلما و کادر مدرسه ،درس و انضباط و ادب نبوده، اتفا ...

اره دقیقا من خیلی آروم بودم همش میترسیدم حرف بزنم نمیدونم ریشه در چی داشت شاید پدرم 

شایدم خودم 

من همیشه تنها بودم چون رفت و امد هم نداشتیم مهارت اجتماعیم صفر بود مامانم هم خودش درگیر مشکلات و بهم توجه نمیکرد حتی دانشگاه هم تنها بودم...دیگ الان به تنهایی عادت کردم و یکجورایی دوسش دارم

👊
من زمانیکه دانشگاه رفتم ،این حس تورو داشتم ...مخصوصا ک وارد خوابگاه شدم (سالهای۹۰ اینا)نمیدونم چرا ک ...

عزیزم اشکالی نداره دیگ بهش فکر نکن

افسوس نخور تو دانشگاه کسی برده که قاطی اکیپ ها نشده

حرفتو قبول دارم از همه نظر .

البته روابط اون سالا خیلی سالمتر از الانیا بود 

ولی درکل همش میگم خیلی ب خودت سخت گرفتی دختر 🥲

الان ک بچه ها درگیر کنکور واین چیزان و شوق مهرو دانشگاه دارن ....همش میگم مث من نباشینا ...حرف بزنین شاد باشین خود واقعیتون باشین 😅