2777
2789
عنوان

کیا تو بچگی اذیت شدن تو مدرسه و جاهای دیگع

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 41 پست
من همیشه تنها بودم چون رفت و امد هم نداشتیم مهارت اجتماعیم صفر بود مامانم هم خودش درگیر مشکلات و بهم ...

دقیقا منم چون شهر دور از خانواده مادری و پدری بودیم آنچنان رفت و آمدی نداشتیم اکثرا تو خونه بودم همیشه مامانم پیشم بود کلا آدم وابسته ای بودم اون زمان و ترس داشتم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

نمیدونم چی میشه اسمش رو گذاشت اما به نظرم معلم فقط نباید ب فکر درس دادن باشه من همیشه دلم میخواست خو ...

حرفت درسته 

اما من هیچ وقت معلم و سرزنش نمیکنم نه که بگم کارش مقدسه نه 

بخاطر کیفیت و امکانات پایین سیستمه 

تعداد بالای دانش آموزان در یک کلاس 

حجم بالای محتوای تدریس بدرد نخور 

نظارت و جواب دهی شدید برای این موارد 

پرورش هیچ جایی نداره تو این سیستم 

و واقعا اگر معلمی اینکارو کرد آفرین داره و ایستاده تشویقش باید کرد که نمیشه 

به هر حال امیدوارم کیفیت بره بالا تا بیشتر از این آسیب نبینن بچه ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم چون شهر دور از خانواده مادری و پدری بودیم آنچنان رفت و آمدی نداشتیم اکثرا تو خونه بودم همی ...

الان چند سالته؟

سعی کن خودتو درست کنی مهارت های اجتماعی و فن بیان یاد بگیر

بعضیا شانس دارن از بچگی به صورت ناخوداگاه یاد میگرن ما باید وقت بزاریم و مطالعه و تمدین کنیم

فقط سعی کن بی خیالش نشی که تبدیل به اضطراب اجتماعی نشه 

یک مسیر واسه خودت بنویس و از برنامه کست باکس کلی پادکست رایگان میتونی گوش کنی

👊
خیلیا این طوری هستن،بخاطر ضعف نظام آموزشی و عدم مدیریت درست مدرسه،خانواده ها هم که میدونن مدرسه عوض ...

چه ربطی به نظام آموزشی و مدیریت مدرسه داره وقتی اون بچه ها ذاتشون خرابه؟ مدیر و معلما بیان زنگ تفریح ۳۰۰ تا بچه رو چک کنن ببینن کی با کی بده ؟

حرفت درسته اما من هیچ وقت معلم و سرزنش نمیکنم نه که بگم کارش مقدسه نه بخاطر کیفیت و امکانات پایین سی ...

دقیقا این همه درس های بیخود کاش یکم چیزای خوب یادمون میدادن یا ی کلاس اختصاص داشت ب کلاس درس زندگی 

به نظرم اینکه ی معلم پروش بده بچه هارو خیلی بهتره تا درس رو ب پایان برسونه اما خب چ میشه کرد

سعی می‌کردم به بچع عا بگم هواشو داشته باشید باهاش بازی کنید و..خیلی بد بود همیشه وقتی میخواستن بچع ع ...

من اینکارو کردم پارسال و توجه بیشتری بهش دادم ولی خیلی سخت بود ولی خیلی خیلی بهتررررررررر شد تا آخر سال حتی افتخارآفرینی کرد برامون🥺

الان چند سالته؟سعی کن خودتو درست کنی مهارت های اجتماعی و فن بیان یاد بگیربعضیا شانس دارن از بچگی به ...

الان 19 

الان بهترم برام بقیه زیاد مهم نیستن اما بچگی بدی داشتم 

مرسی عزیزم 

من اینکارو کردم پارسال و توجه بیشتری بهش دادم ولی خیلی سخت بود ولی خیلی خیلی بهتررررررررر شد تا آخر ...

چقدر خوب کاش همه مثل شما بودن 

چقدر خوب کاش همه مثل شما بودن

بآور کن سخته بخدا سخته 

فقط باید معلم ۴۰ نفر بچه باشی تا بدونی چطور اینا باید هندل بشن هر کدوم چندین مشگل و مسئله داره جدا از درس

برای همین میگم همه از پسش بر نمیان و باید تغییری ایجاد بشه تو این سیستم معیوب

بآور کن سخته بخدا سخته فقط باید معلم ۴۰ نفر بچه باشی تا بدونی چطور اینا باید هندل بشن هر کدوم چندین ...

ایشالا درست میشه زندگیامون این سیستم 

شما هم هواشونو داشتع باش

الان چطوره اوضاعتوهم عین من بودی؟خیلی حس بدی بود خدا لعنتشون کنه 😭😭

من نه بچگی ن نوجوونی ن جوونی هبچ خاطره خوبی ک بدلم بشینه نداشتم.تو بچگی طرد میشدم تو نوجوونی دوستی نداشتم تو جوونی گند زدم ب زندگیم و زندگی سختی گذروندم..کلا فکر میکنم هیچ برهه زندگیم دوس نداشتم.فقط میخاستم برام بگذره

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...