2777
2789

خلاصه بخوام بگم

قرار بود بیاد دنبالم گفت اونجا ترافیکه نمیتونم بیام بعد گفت دیر کارت تموم شد من نمیدونستم فلان ساعت تموم میشی و نمیتونم سر وقت به دوستام‌برسم قرار داشتن باهم که اینم باید بود. خیلی مهم نبود ولی اگه نمی‌رفت دوستاش کلی حرف بارش میکردن 

درحالی‌که من کلی بدو بدو کرده بودم بهش برسم ولی اون...

من الان از دستش عصبیم که چرا نیومد دنبالم ما که به زور همو می‌دیدیم

کلی پیام اینا هم داده جواب ندادم

دوستاش تو اولویتن انگار

درسته از سر کار خسته اومده بود ولی حب میتونست بیاد فردا رو بخوابه راحت

چیکار کنم این پسره رو؟

چه مدت حرف نزنم جواب ندم؟

که قرار عقد هم گذاشتیم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

اگه از همین الان که عقد نکردید و ترس از دست دادن هست اولویتش نیستی، دیگه وای به حال بعد عقد که خرش از پل میگذره

خودت اخلاق و رفتارهای دیگه ش رو بررسی کن و نتیجه گیری کن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم همچین چیزی پیش اومده بود نامزد بودم تا چندروز بهش بی محلی کردم و جواب پیام هاشو بزور میدادم خیلی پشیمون شده بود از کارش و تا یه مدت خوب بود  اما بعدا بازم تکرار کرد🤣🤣 راهی نداره خودش باید بخواد اولویت بزاره تورو نخواد هرچقدرم قهر کنی عوض نمیشه