2777
2789

تو کالاف باهاش اشنا شدم طرز حرف زدنو ایناش خیلی خوب بود صداش خیلیی جذاب بود بعدن رفتم از نزدیکم دیدمش طرف خیلی جنتلمن بود ولی میدونید خیلیییی خیلیییی پولداره خیلی زیاد خیلیم جذابه 

لباسای تنش فقط اندازه پول گوشی من بود🤣ولی ازم خوشش اومده

میدونید کجا جنتلمنش کرد اونجایی ک من دس دراز کردم ک دس بدم گفت نه من  نمیتونم  و حتی نماز میخونم حالا طرف یه تتو  پروانه وسط سینش  زنجیر رو گردنش سیس خفن میگفت نماز میخونه خیلی جدی ایناش جذبم کرده حالا پینشهاد اشنایی بیشتر داده ولی من چون خانوادش خسلی پولدارن و تفاوت سطح داریم میخام قبول نکنم و بگم بیا دیگ حرف نزنیم (:

هییییی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای دخترپسره کاربلده چقدر

میدونستم چنین کامنتی میگیرم ولی اینجور نیست هردومون بزرگیم ۲۵ سالشه ۲۳ سالمه و خب عزیزم قبل این پسر یه رابطه ۴ ساله داشتم ک خم و‌چم‌کار دستم اومده مطمینم دروغ نگفته چون صداقتو ادم حس میکنه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
این چ کاریه اعتماد ب نفستو حفظ کن و زیادم بهش رو نده

درسته

همین جوری دخترا رو میکشن به خونه اینارو باور نکن اول اینجوری رفتار میکن کم کم پیش میرن اشغالا بدترین نوع مرده

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

چقدر ساده ای دخترپسره کاربلده چقدر

انقد دورش داف ریخته و دخترایی ک از من صد برابر بهترن ....