2777
2789
عنوان

کیا پنکوییز دارن

81 بازدید | 6 پست

ب نظرتون چ جور برنامه ایه . من تازه نصب کردم . ولی تو گروه ها میرم متوجه شدم خانومای متاهل خیلیدل نگرانن . ب منی ک تازه واردم میگن ویس بده . اگه ندم میگن این مشکوکه . تازه ام عضو شده . بعد میگن فقط یه سلام بگو تا صدارو بشنویم .‌نگم داد و فریاد میکنن ک مدیر گروه باید منو اخراج کنه. حتما فک میکنن من شوهرشونم میترسن 😂 فک کنین زنه صداش ب ۵۰ سال میخورد داد زد گفت سامان من اعصاب اضافه ندارما زود باش اینو اخراج کن 😂

کاش دلها در چهره ها بود ...

جالبه اقایون اصلا گیر اینکه صدای همه رو بشنون نیستن اصلا براشون مهم نیس . ولی خانوما همش میگن بابد اولین بار صدارو بشنویم . اخه تو گروه با مردا لاس میزنن برای همین نگرانن . واقعا حالم ازشون بهم میخوره. بعضیاشون صدای بچه هاشونم میاد .زنیکه های اشغال هرزه

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه اقایون اصلا گیر اینکه صدای همه رو بشنون نیستن اصلا براشون مهم نیس . ولی خانوما همش میگن بابد ا ...

منم خیلی وقت پیشا پلاتو داشتم دقیقا همینطور که میگی بود😑 اعصابم نکشید پاک کردم

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷