2777
2789

😭

من یه کار اشتباه انجام دادم

یه دعانویس گولم زد بعنوان باطل سحر برا من و پارتنرم دعای قبرستانی داد طلسم بود اسمامونو روش حک کرد که سردی و جدایی شد اصلا خیلی بد بود

من استغفار گفتم قرآن خوندم حتی قرآنو باز کردم گفتم خدایا منو میبخشی این آیه اومد که وقتی از کورها بیرون زنند .فرداشم رفتم گفتم دعا رو دربیاره اول ممانعت کرد گفت برات خوب بوده و درش بیاری بدتر میشه منم گفتم زود درش بیار حرف نزن بعد قبول کرد گفت درمیارم میندازم تو آب و دیگه نرفتم بپرسم ترسیدم بعد هرچی قرآن خوندم فقط به حالت سردی و ساکن تبدیل شد

الان یه فیلم دیدم از یه عالم که گفت این طلسما خیلی بده برا مرده و اون راضی نیست و مرده رو میبنده کسی که انجام میده خودش باید توبه کنه و پاکسازی بشه اون شخص که اسم اونم تو دعا بوده اونم باید پاکسازی شه و برا اون مرده هم باید خیرات بشه که حلال کنه

من فرداش دراوردمش (البته اگه درش آورده باشن) بازم باید خیرات بدم براش؟

نميدونم راستش. از يه روحاني بپرس. 

ولي ديگه خدايي سواغ دعا نويس اينا نريد. 

جدا از اينهمه بدبختي،گناهه. خيلي گناه بزرگيه. 

تو كه توله كردي. خدا ميبخشتت عزيزم چون خيلي مهربونه. ولي واسه حل شدن كارت به يه روحاني زنگ بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا توبه کنندگان رو دوست داره.

عزیزم توبه خالص کن یعنی پشیمونی کامل و صحبت با خدا

برای اونم خیرات بده.

قرآنی صلواتی ،حلوایی و...

خدا نخواد برگ از درخت نمیفته 

ولی مطمئن شو باطل شده باشه

اللهُ یکفی... 
خدا توبه کنندگان رو دوست داره.عزیزم توبه خالص کن یعنی پشیمونی کامل و صحبت با خدابرای اونم خیرات بده. ...

چطور مطمئن شم که از اونجا خارجش کرده؟

گفتن باید چله قرآن براش بگیرم

ای بابا چرا این کارو کردی واقعا ؟ خیرات بده براش بوره یاسین به نیت مرده بخون

گولم زد بعنوان باطل سحر داد

یعنی برا یه روز هم که اونجا بوده باید خیرات کنم؟ گفت درش میارم فرداش ولی نمیدونم تاکید کردم که در بیاره

میگم شد سردی و جداییهر دعایی اونجا باشه همینه این احمق بعنوان دعای خوب بهم داد

وای مثلا میخاست بهم برسین😂اونجا جدای سردی میاره.باید دعا میداد که بخوره.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢