2777
2789
عنوان

دوستان مذهبی یه لحظه خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 42 پست
نميدونم راستش. از يه روحاني بپرس. ولي ديگه خدايي سواغ دعا نويس اينا نريد. جدا از اينهمه بدبختي،گناهه ...

خب استاد مذهبی اینو گفت که باید توبه کنی و‌خیرات ولی من اگه فقط یه روز بوده باشه باید بازم اینکارو کنم؟

اره بنظرم. مثلا ميبيني از يه تكه استخون مرده استفاده ميكنن. تو يه فيلم تركي ديدم. جنازه رو كشيد بيرو ...

وای باورم نمیشه خیلی وحشتناکه

یعنی هنوز گوشتاش مونده بود پاشو برید؟ 

استرس گرفتم نکنه وقتی مردم قبرمو بشکافن دعا بذارن 

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثلا میخاست بهم برسین😂اونجا جدای سردی میاره.باید دعا میداد که بخوره.

نه من خودم تنها دعای بستگی داشتم رفتم باطل سحر بگیرم اون اومدبعنوان باطل سحر اونو داد اسم پارتنرمم نوشت توش کلا نمیدونی چیکارمون کرد

خب استاد مذهبی اینو گفت که باید توبه کنی و‌خیرات ولی من اگه فقط یه روز بوده باشه باید بازم اینکارو ک ...

اره دیگه اگه دعا رو گذاشته. 

به نیت اون مرده صدقه بده 

به نیت اون مرده به نیتزمند کمک کن

خیرات لزوما این نیس که بری سر قبرش شیرینی و شکلات بدی، هرکار خوبی که به نیت مرده انجام بدی و ثوابشو به اون هدیه کنی خیراته

وای باورم نمیشه خیلی وحشتناکهیعنی هنوز گوشتاش مونده بود پاشو برید؟ استرس گرفتم نکنه وقتی مردم قبرمو ...

🤣 منم به این موضوع فکر کردم

وای من میرم اونجا اصلا کلی سنگینی میفته روم

وای باورم نمیشه خیلی وحشتناکهیعنی هنوز گوشتاش مونده بود پاشو برید؟ استرس گرفتم نکنه وقتی مردم قبرمو ...

دقيق يادم نيست. ولي اره. بعدم يه دعايي نوشت با خون و اينا داد سگ خورد تا بيشتر عمل كنه. 

همشم موقع كار دعا نويسه ميگفت خدايا ما رو ببخش. 

يعني خودشونم ميدنم كارشون چه گناه بزرگيه. 

اره دیگه اگه دعا رو گذاشته. به نیت اون مرده صدقه بده به نیت اون مرده به نیتزمند کمک کنخیرات لزوما ای ...

گفت ختم چله باید براش بگیری یا قرآن یا زیارت عاشورا هرچی،باید ببینم کی انجام میده بگم براش بخونن

نه من خودم تنها دعای بستگی داشتم رفتم باطل سحر بگیرم اون اومدبعنوان باطل سحر اونو داد اسم پارتنرمم ن ...

دوس داشتی تعریف کن

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

گفت ختم چله باید براش بگیری یا قرآن یا زیارت عاشورا هرچی،باید ببینم کی انجام میده بگم براش بخونن

خودتم میتونی بخونی عزیزم زیارت عاشورا 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشه

روی زندگی خودت و مشکلاتت و روح روان خودتم اثر مثبت داره

میتونی صوتشم دانلود کنی همراه با اون بخونی که راحت تر باشه برات

دقيق يادم نيست. ولي اره. بعدم يه دعايي نوشت با خون و اينا داد سگ خورد تا بيشتر عمل كنه. همشم موقع كا ...

این سیده مثلا مذهبیه واقعا نمیدونم چطور این کارو میکنه وقتی بلد نیس مگه مجبوره؟تازه یه موجود عجیبم پشتش دیدم ظاهر شد

دقيق يادم نيست. ولي اره. بعدم يه دعايي نوشت با خون و اينا داد سگ خورد تا بيشتر عمل كنه. همشم موقع كا ...

چقدر ترسناک

چقدر مسخره که میگف خدایا مارو ببخش

اگر میخوای خدا ببخشه خب نکن😐