2777
2789
عنوان

اونایی که پدر یا مادرتون رو از دست دادین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 35 پست

من مادرم رو تو سن ۱۸ سالگی از دست دادم ، دیگه به هیچ وجه اون آدم قبل نمیشی ، انگار تو رو هم باهاش خاک میکنن ، زندگی ادم نابود میشه

تظاهر میکنی که همه چی عادیه و داری معمولی زندگی میکنی ولی دیگه هیچی مثل قبل نیست ، بعضی روزا اینقدر دلتنگش میشی که دلت میخواد بمیری 

هر چی بگم تا از دست ندی نمیفهمی ، البته اگه پدر یا مادرت رو دوست داشته باشی و ادم های خوبی باشن برات خیلی سخته ،

و خیلی ها هستن که آرزو مرگ پدر و مادرشون رو دارن از بس که اذیت شدن از دست شون

تو نمیدانی که من در زندگی خویش چه لحظاتی را پشت سر گذاشته ام پس مرا قضاوت نکن که اگر قضاوتم کنی من ۱۰ برابر قضاوتت میکنم ول کُنت هم نمیشم 😝😝😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرموازدس دادم ۲۱روزبعداولین سالش میشه واقعاسخته یعنی ساعتی نیس که به یادش نباشم بابام خیلی ادم خوبی ...

آخی عزیزم،چه سخت...خدا بهت صبر و آرامش بده.خدا پدرتو بیامرزه

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خیلی خیلی دنیای بدیه...هیچ دردی بدتر از ازدست دادن عزیز نیست

یه درد تحمیل شده هست.😔😔

خیلی سخته اونی که یه عمر کنارت بوده دیگه نباشه...اما ما برای این جا نیستیم...ما اومدیم کنار هم زندگی کنیم لذت ببریم سختی بکشیم و بعد بریم همین...مثل مسافر فقط چون مدت اقامتمون طولانی تره وابسته میشیم.

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من متاسفانه پدرم فوت شدند،مسن بودن و در اثر کهولت سن،عاشقش بودم،هزاران با قبل از فوتشون برای خودم مر ...

خدابیامرزه عزیزم.امیدوارم تو زندگیت از این به بعد بهترین و شادترین اتفاقاتو تجربه کنی❤️

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

خلاصه قدرشون رو بدون از این فکرا نکنمن زندگیم کلا عوض شد بعدشجالبه بدونی اکثرا بعد فوت پدر مادر خانو ...

امیدوارم از این به بعد زیباترین و‌شیرین ترین اتفاقات رو تجربه کنی

من مادرم رو تو سن ۱۸ سالگی از دست دادم ، دیگه به هیچ وجه اون آدم قبل نمیشی ، انگار تو رو هم باهاش خا ...

خدابیامرزه عزیزم😔

۱۷سالم بود پدرم و ۲۵مادرم فوت شدن الان هم در ناراحت ترین حالت ممکن هستم خیلی غم سنگینیه بعد مادرم مو ...

ای وای.خیلی سنت کم بوده که😔بچه آخر خونواده ای؟

اره الان ۲۸سالمه ولی به این چیزا فکر نکن چون منم مثل تو همیشه غصه می خوردم که اگه بمیرن من چجوری تحم ...

خدا بیامرزتشون و بهت صبر و آرامش بده

به چیزی که دوست نداری اتفاق بیفته اصلا فکر نکن. وقتی فکر بد میاد سراغت محکم کف دستاتو چندبار بزن بهم. رشته افکار منفی پاره میشه 

شکر کن بابت نعمتی که داری نه که بترس از نبودنش