2777
2789
عنوان

فوبیای چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرنوع حیوونی از حشره تا خرنده و جهنده و ...

و جای تنگ و تاریک،حتی تو اتاق خوابم اگه در رو ببندم و بخصوص اگه تاریک باشه تپش قلبم شدید میشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

فوبیای حیوانات 🥺

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

۲ بار از پرتگاه افتادم پایین و  آسیب جدی دیدم بخاطرش 

.

.

برای خودم نمی‌ترسم ولی  وقتی کنار صخره و... میریم  

میمیرم و زنده میشم که خانواده ام نزدیک پرتگاه وایمیستن تپش قلب بعضی اوقات میگیرم و انقدر کولی بازی و گریه میکنم که بیان کنار

قدیم یه چیزای مارپیچی تو پارکا بود مثل سودوکو بچه ها توش بازی میکردن یهو میرفتی توش گم میشدی یا میخوردی ب بن بست متفر بودم ازش امشب بچه هامو بردم پارک یه همچین فضایی بود رفتن بازی کنن منم رفتم حواسم بهشون باشه داشتم خفه میشدم حس بدی بهم میداد اونموقع ها ام همینجوری میشدم 😖

یه دختر ترسوام با هزارتا فوبیا

فوبیای سگ و گربه

مرغ و خروس

سوسک و مارمولک

ارتفاععععع😢

جای تنگ

تاریکی

فضای بسته

قبر و مرگ 

و هزاران فوبیای دیگرررررر.....

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲