2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

نه بابا ،۱۳ ساله که تو یه محلیم اما کسی رو نمیشناسم ،دو سه تاشون رو در حد سلام و علیک 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خخخخخخ😂😂😂منم دیگه عادت کردم خونمون ویلاییه در بالا رو باز میکنم برم حیاط پیرزن خونه روبه رویی در ...

خخخ خوبشون می‌کنی چندبار مثل خودشون رفتار کنی دیگه دخالت نمیکنن ..همیشه به شوهرم میگم ماشین قشنگ بذار جلو در من سریع سوار شم انقد ک از بالا تا پایین منو نگا میکنن خجالت می‌کشه ادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ خوبشون می‌کنی چندبار مثل خودشون رفتار کنی دیگه دخالت نمیکنن ..همیشه به شوهرم میگم ماشین قشنگ بذا ...

نه بابا 

فکر کردی رو که نیست سنگ پای قزوینه

اینا از رو نمیرن😂

عادت میکنی دیگه عزیزم 

از اینجور آدما همه جا هست

نه بابا فکر کردی رو که نیست سنگ پای قزوینهاینا از رو نمیرن😂عادت میکنی دیگه عزیزم از اینجور آدما همه ...

ارع منم دیگه بعد هفت سال برام عادی شده اوایل آنقدر بدم میومد ولی الان مهم نیست برام

بله همسایه های مامان بزرگم اینا ک ۴ تا خانواده ان بعضی وقتا با دختر و عروسا و نوه ها ... 

منم حتی گهگاهی باهاشون میشینم اصلا بدم نمیاد چون ب کسی ربطی نداره جلو خونه خودشون میشینن و وقت میگذرونن و ب کسی کاری ندارن ♡

نه نمیشینن ولی خیلی خیلی فوضولن و نمیدونم از کجا آمار ما رو دارن ،من واسه آموزش رانندگی هرروز میرفتم ...

اونا احتمالا دوربین نصب کردن  یا میشینن تو حیاط از لای سوراخ بین در و دیوار آمارتو درمیارن😂

منم همینطورم

بدبختی این جای برم و برگردم باید سلام‌علیک کنم 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

منم یه محل جدید رفتم تو کوچه میشینن که هیچ چند تاشون همیشه نصف از پنجره خودشون بیرون و تو حیاط من په ...

😂

یکی از همسایه های ما چادر زده رو بالا پشت بوم میاد از اونجا حیاط خونه های اطرافشو نگاه میکنه😂😂😂

یە همسایع داریم حتی میدونە میریم سوپری چی میخریم!!یەبار رفتم ماکارونی و‌ یکم چیزمیز خریدمگفت این‌چیە ...

واااااااااییی عالی بود😂😂😂

مامان من اینجور وقتا درمیاره بهشون میوه یا خوراکی میده 

😂یکی از همسایه های ما چادر زده رو بالا پشت بوم میاد از اونجا حیاط خونه های اطرافشو نگاه میکنه😂😂😂

وااااای چه بد

من هیچ کارشون کار ندارم ولی این که نگا میکنم خیلی رو مخمه حالا پشت بوم باشه یا کوچه یا هرجا دید نزنن

ی زمانی از سر ناچاری رفتم ی محله ای خونه اجاره کردم سر کوچه همیشه پلیس بود هر وقت می رفتم تو کوچه یک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جی جی بودن چه ربطی به جنس داره😂😂😂😂😂

یکی از هم محلی های ما مواد میفروشه

هیچوقت هم دستگیر نمیشن

میمیرن نسل به نسل عوض میشن ولی دستگیر نمیشن

دیگه تو شلوغیا شلوغ کاری کردن دستگیر شدن دوباره پیروزمندانه و فاتح برگشت سراغ شغل اصلیشون ساقی بودن

یکبارم تو کیسه خریدای من مواد انداختن😂

میخواستم برم جرشون بدم زنگ زدم پلیس 

پلیس بهم گفت با اونا در نیافت برو بنداز سطل آشغال دستاتم بشور

😐😂