2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کوچه ما از دیوار صدا در میاد از همسایه ها نه مخصوصا زن ها. اگه بچه هاشون خودشون بکشن مادرشون صدا بزنن یه بله نمیگن. جز یه زن و شوهر که معروفن و صدای خاصی دارن، مرد معلم هر وقت خونه باشه صدای بحث و دعوا با زنش میاد.

ی زمانی از سر ناچاری رفتم ی محله ای خونه اجاره کردم 

سر کوچه همیشه پلیس بود 

هر وقت می رفتم تو کوچه یکی داشت ب اون یکی ی بسته یواشکی می داد

ی جور زن های عجیب غریب هم بودن فک کنم ج ن ذه بودن 

هر وقت پنجره آشپزخانه رو باز می ذاشتم یکی می گفت جنس داری 

خدایا چقد تو محافظ من بودی 

تا دلت بخوادوالا ما لباس میپوشیم بریم بیرون میگن کجا میریزن بزرگ هستن ادم روش نمیشه بهشون بگه به توچ ...

منم تازه اومدم این خونه ام

تو همین محل بودم قبلا چندتا کوچه بالاتر 

ولی فرهنگ ها زمین تا آسمون فرق میکنه

میشینن زیر آیفون خونه ام

تا میرم بیرون میگن عهه کجا میری بسلامتی مهمونی میری خونه کی میری؟؟؟!!! میگم آره میرم بیرون

دیگه جواب نمیدم

همین امشب دختر همسایه خوشمم نمیاد ازش منتظر شوهرم بودم بیاد بریم بیرون میگه عه داری بچه هارو میبری بیرون، زیر چشمی نگاش کردم گفتم آره، دیگه ادامه نداد

خب بتوچه

رو بدم میان تو خونم

منم تازه اومدم این خونه امتو همین محل بودم قبلا چندتا کوچه بالاتر ولی فرهنگ ها زمین تا آسمون فرق میک ...

حق داری

والا ما درحدی توجه میکنن که یه لباس جدید میخریم میگن چد گرفتی😂

حیف که مادرم نمیزاره بهشون حرفی بزنم

من این مدلیشو ندیدم اما مثلا خونه قبلیمون یوقتایی اتاقم سوسک داشت هال می خوابیدم صبح پا میشدم میدیدم ...

پاییزی جاری بزرگم قبلنا خیلی توکوچه می‌نشست

میگه بعدازظهر خوابیدم یدفع بخاطر گرما از خواب بیدار شدم دیدم همسایه فضوله کنارمن خوابیده

بیدارش کردم میگم اینجاچیکارمیکنی؟

فضوله گفته کوچه بودم پسرت می‌رفت بیرون نذاشتم درببنده اومدنم پیش تو دیدم خوابی سردته بخاری زیاد کردم منم کنارت دراز کشیدم😂😂😂

خییییلی خوب کاری میکنی به همسایه رو نمیدی منم از اول اینجوری بودم محل نمیدم به هیچکدومشون ولی باهم خیلی راحتن خونه همو واسه مراسماشون میگیرن از فریزر هم استفاده میکنن توقع داشتن منم همین باشم از اول دمشونو چیدم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

حق داریوالا ما درحدی توجه میکنن که یه لباس جدید میخریم میگن چد گرفتی😂حیف که مادرم نمیزاره بهشون حرف ...

منم چیزی نمیگم 

ببین کوجه ما چون همه قدیمی و بومی ان و سنشون بالاس عادت کردن به این مدل زندگی 

اوایل خیلی بدم میومد شوهرم دید حرص میخورم گفت از رو عمد نمی‌پرسن فضولی کنن عادت کردن 

دیدم راست میگه 

حتی همسایه بغلیمون نوه داره جایی میخواد بره اگه منو ببینه من نپرسم هم خودش آمار خودشو کامل میده بهم😂😂

اره میشنن همش هم در حال غیبت گاهی قیلون میکشم حتی😂😂

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

اره کوچه هم نیست خیابون اما می‌شینن مثل بادیگارد

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم