2777
2789
عنوان

شمام همسایه هاتون میشینن تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 24467 بازدید | 333 پست
خیلیییی😂😂😂دقیقا همینطورە من روم‌نمیشە تذکر بدمبعد کوچە ماانقد داغونە انقدددد سروصداسخونە روبروییم ...

والا کوچه ما چی بگم .من که دیگه به مادرم گفتم باهاشون نگیر .تابلکه یه کم ادم شن😂

تف ادم دختر همسایه باید مثل خواهر خودش احترام کنه

ولی خدایش پسرای همسایه ما ایقدر چشم پاکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا کوچه ما چی بگم .من که دیگه به مادرم گفتم باهاشون نگیر .تابلکه یه کم ادم شن😂تف ادم دختر همسایه ...

اینا آدم نمیشن

وگرنە همسایە داریم انقد بی مزاحمت بااینکە میاد تو کوچە هم میشینە ولی اصلا مزاحمت ندارع

اینا پسرشون گی یە

خودشونم همینن انقد نگا میکنن،بعد اون دعوا یکم بهتر شدن ولی باز...

نه نمیشینن ولی خیلی خیلی فوضولن و نمیدونم از کجا آمار ما رو دارن ،من واسه آموزش رانندگی هرروز میرفتم آموزشگاه یکیشون اومده بود خونمون با مامانم حرف می‌زد به من گفت تو هرروز ظهر ها کجا میری ؟😐😐😐

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

نه همچین همسایه هایی نداریم

ولی به نظرم این سایت و فضای مجازی نقشِ نشستن تو کوچه 

غیبت و بگو بخند با در و همسایه رو واسمون پر کرده 

در واقع ما همونیم فقط مدلش عوض شده🤭😅

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه لحظه تااین تاپیکو دیدم احساس کردم ازهمسایه ها ما تاپیک زدن

ما این معضلو دوسه سالیه بهار و تابستون باهمسایه هاداریم میشینن توکوچه بابچه ها و نوه هاشون و جیغ داد سروصدا چندباریم تذکر دادیم بیفایدس میگن دم خونمونه نمیدونم من که دیگه کلافه شدم کاش خدا یه خونه خوب بهمون بده بتونیم اینجارو بفروشیم و ازدست این لعنتیا راحت شیم

خدالعنت کنه همسایه آزار و مردم آزار رو

خیلی بده خیلی سوای سروصدا اصلا حریم خصوصی نداره ادم فکرکن ما درخونه رو بازمیکنیم تاته خونمونو نگاه میکنن ساعت ورود خروج بعد. همه خانما خانه دار من نمیدونم این غذا نمیپزن خونه مرتب نمیکنن چطور صبح تاشب توکوچن اخه

آری

ولی من سلام علیک میکنم رد میشم میرم

زورت که نکردن بری هم کلام و همنشینشون بشی 

چیکار با اونا داری

ما توی سایتیم اونام تو کوچه 

یسریا یجور ادای تنگا رو درمیارن که واییی نه انگار منطقه یک چه قدر گنجایش داره کل نینی سایتو ذخیره کنه

والا تو همین منطقه یکم پیرمرد پیرزنا جمع میشن توی پارک وقت میگذرونن

باشه شما باکلاس

تو هم همون کار کوچه ای هارو توی نینی سایت میکنی

خخخخ به خوبی داره این کوچه ها که دیگه دزدی نمیشه چون همیشه تو خیابون ولن...

این خوبه تو کوچه باشن و بپرسن کجا میری 

همسایه ما صدای ماشین مارو ک می‌شنوه درو باز می‌کنه کجا بودی یا کجا میخای بری

ما روستاییم بله میشینیم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

خخخخ به خوبی داره این کوچه ها که دیگه دزدی نمیشه چون همیشه تو خیابون ولن...این خوبه تو کوچه باشن و ب ...

خخخخخخ😂😂😂

منم دیگه عادت کردم 

خونمون ویلاییه در بالا رو باز میکنم برم حیاط پیرزن خونه روبه رویی در خونشونو باز میکنه ببینه تو حیاط چیکار میکنم😂😂😂

دخترای خودش موش و گربه بازی میکنن میخوان از خونه برن بیرون همه جارو نگاه میکنن ببینن کسی نیست بپرن بیرون منم وایمیستم همونجا ناخنامو سوهان میکشم تا ادب بشن فضولا