2777
2789
عنوان

امروز با همسرم بحثم شد

635 بازدید | 24 پست

بهم گفت خانمی نمیکنی هیچ وقت گذشت نداری 

منم گفتم خانمی میکنم که شوهر خواهرت یواشکی میره خواهرشو میبینه ولی من به کسی نمیگم خواهرت راه به راه میره دعانویس که شوهر کنه بازم سکوت میکنم 

زن داداشت هر وفت میاد خونمون لای مبلا دعا پیدا میکنم ولی پاشو از خونمون قطع نمیکنم و خیلی چیزهای دیگه که میدونم و نمیگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن باید صبور باشه بخدا شنیده بودم اما باور نمیکردم تااینکه با چشم دیدم مردها در بیرون از خانه جنگ میکنن هرشغلی هم که داشته باشن بیرون میدون جنگه برای آقایون و وقتی میان تو خونه باید بهشون آرامش داد خواااهش میکنم به حرف های اینستاگرامی گوش نکنید اونا میخوان خانواده رو از هم بپاشونن حتی اونی که میگه دکترم مگه مدرکشو نشون میده 

زن باید صبور باشه بخدا شنیده بودم اما باور نمیکردم تااینکه با چشم دیدم مردها در بیرون از خانه جنگ می ...

دقیقااا یکی هست تو اینستا یعنی اینستا رو نابود کرد هی میگفت زن نباید دست به چیزی بزنه همش باید شوهرش فلان بهمان کنه یا دوتا جاری بودن اون یکی دست به چیزی نمیزد خانومی میکرد دومیه چون ادا در نمیاره موقع کار بد شده اصلا ی چیزای مزخررق هزارتا پستم گذاشته راجب این موضوع و بالای سی هزار لایک خورده بود!!

زن باید صبور باشه بخدا شنیده بودم اما باور نمیکردم تااینکه با چشم دیدم مردها در بیرون از خانه جنگ می ...

میدونم بخدا. یه ساله دارم میگم فلان موضوع و لاشو ببند ول نمیکنه منم گفتم خب تو هم خانوادت این طوری ان ولی من خانمی میکنم و چیزی نمیگم منم میتونم بگم

چون نقطه ضعفمو همش می‌کوبید تو سرم ولی پشیمونم البته میدونم که به کسی جیزی نمیگه ولی خب ....

اون اصلا مشکلش چیه؟ مشخصه ی مشکلی با رفتار خاص تو داره که تو هنوز نه اونو تغییر دادی ونه نرمتر شدی

بعد ما زنا انتظار داریم فقط مردا به حرفامون گوش‌بدن

میدونم بخدا. یه ساله دارم میگم فلان موضوع و لاشو ببند ول نمیکنه منم گفتم خب تو هم خانوادت این طوری ا ...

دیگه کشش نده یه قانونی هست وقتی به مغز میگی فلان کارو نکن و جایگزین نمیاری براش همون کارو میکنه مثلا شما میگی فلفل نریز تو غذا من ناخوداگاه میریزم باید چی بگی؟ یا مثبتش کنی یا تغییر بدی مثلا بگی بهتره به جای این بحث و فامیلامون راجب خودمون صحبت کنیم 

مرسی که ما در جریان گذاشتی دیگه چیزی نمونده نگفتی چقدر بی فکری کردی و چقدر بد گفتی امیدوارم ترکش های ...

امیدارم یاد بگیره که هر بار نگه تو فلان جا کم گذاشتی اتفاقا میدونی اینایی که فکر میکنن خانواده هاشون خیلی خوبن حقشونه بعضی چیزا رو بدونن