2777
2789
عنوان

امروز با همسرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 24 پست
اون اصلا مشکلش چیه؟ مشخصه ی مشکلی با رفتار خاص تو داره که تو هنوز نه اونو تغییر دادی ونه نرمتر شدیبع ...

چرا وقتی جاریم همیشه تو خونم دعا میزاره باهاش رفت و آمد کنم ؟ چرا باید تنهایی برم خونه ی خواهراش وفتی متلک میپرونن 

روز اول گفتم هر وقت خواستی باهم بریم ولی همش میگه اونا خوبن تو اخلاق نداری خانمی نمیکنی پاشی بری خونشون و...

دقیقااا یکی هست تو اینستا یعنی اینستا رو نابود کرد هی میگفت زن نباید دست به چیزی بزنه همش باید شوهرش ...

دشمن هرررکاری میکرد و میکنه همش غرب غرب میکرد دید نمیتونه مثل غربیا کنه مارو چون اونا حتی سر یه سفره هم جمع نمیشن بعد اومده الان نمیدونم زن مستقل راه انداخته بازم دست،برنداشته یکی دوتا نیستن خیلیییا هستن برا همه یه نسخه میپیچن خیلیاشونم اصلا ایران نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون نقطه ضعفمو همش می‌کوبید تو سرم ولی پشیمونم البته میدونم که به کسی جیزی نمیگه ولی خب ....

اگه اینطوریه خوب کردی 

منم سر یه جریانی که کرده بود برام نقطه ضعف و اذیتم می‌کرد از همون نقطه زدمش الان دمش کوتاه شده زبونش لال 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

اصلا هم ناراحت نباش عذر خواهی هم نکن 

هر چیزی حدی داره

وقتی شعور ندارن از حد میگذرونن حقشونه

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
اصلا هم ناراحت نباش عذر خواهی هم نکن هر چیزی حدی دارهوقتی شعور ندارن از حد میگذرونن حقشونه

عدرخواهی  که نمیکنم خب گفت خانمی نمیکنی منم گفتم خانمی کردم که اینا رو دیدم و سکوت کردم ولی تو شعور نداری که هی نگی چرا نمیری اصلا دلم نمیخواد برم خواستی خودتم بیا و بعد دلایلمو  گفتم خیلی ناراحت شد اصلا فکرشو نمی‌کرد 

اگه اینطوریه خوب کردی منم سر یه جریانی که کرده بود برام نقطه ضعف و اذیتم می‌کرد از همون نقطه زدمش ال ...

اینم چند ماهه ول نمیکنه منم زدم تو ذوقش تا یادش بمونه