2777
2789
عنوان

بیاین اسم معلم کلاس اولتون رو بگید👩‍🏫

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 76 پست
اول مرادی دوم زارع سوم کریمی چهارم حسنعلی پنجم هادی پور ششم توکلی هیچ کدوم هم تاثیر گذار نبودند در ز ...

من یه معلم تاثیر گذار داشتم

راهنمایی بودم خانم باصری معلم ادبیات

در مورد بهداشت شخصی پریود شیو کردن

لباس زیر و  محافظت در برابر تجاوز هزار چیز دیگه برامون می گفت

اون موقع خیلی مرسوم نبود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان از معلم های بد واقعا خاطره تلخ شون تا سال ها میمونهمنم دوتا معلم کثافت داشتم یکی معلم کلاس دومم ...

معلم من بیماری اعصاب داشت آدم سالم نبود متاسفانه

وگرنه ذاتا بد نبود

اون زمان ها به این چیرا اهمیت نمیدادن

معلم من بیماری اعصاب داشت آدم سالم نبود متاسفانهوگرنه ذاتا بد نبوداون زمان ها به این چیرا اهمیت نمید ...

اون معلم سال سوم راهنمایی ماهم یه عقده ای بود نمیدونی چیکار میکرد محکم با سیلی زد تو صورت دوستم سر اینکه رفته بود مشاور مدرسه برا انتخاب رشته مشاوره بگیره

یبارم دوست صمیمی م که خونشون رو عوض کرده بودن و از مدرسه ما رفته بود اومد سر کلاس بهمون سر بزنه بخدا درسمون تموم شده بود منتظر زنگ تفریح بودیم رفتم دوستمو بغل کردم 

معلمه روانی از کلاس بیرونم کرد منه احمقم گریه میکردم که خانم فلانی ببخشید درو برام باز نمیکرد 

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

خانم آموزگار .یادمه شوهرشون فوت شده 

ان شالله زنده و سالم باشن 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

هرچی فکر کردم معلم کلاس اول تا چهارم فامیلشون یادم نیست 

فقط معلم دوم و چهارم قیافشون یکم یادمه . 

😐😐😐😐😐 ۳۰ سالمه هیچی یادم نیست

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....