2777
2789
عنوان

خونه ترکیده اس بدبخت شدم😭

862 بازدید | 52 پست

بچه ها مامانم از صبح رفته بیرون آجیم خونه رو ترکونده خودمم پریود شدم حالم بد بود ریخت پاش کردم نتونستم جمع کنم ی ساعت دیگه میان کلی بهم ریخته اس مامانم فحشم میده ببینه خونع رو حقم داره خیلی داغونه 😭😭😭🤣چیکار کنم دلم خیلی درد میکنه بگمم پریود بودم میگه میمیردی یکیشو جمع میکردی 

خیلی داغونه خونه خیلی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب ظاهری تمیز کن مادرت میاد تو ذوقش نخوره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آخی ولی باید درکت کنه .زنگ بزن یه چیز بزرگ اش بخواه مطمئنا جوابش منفیه بعد تو هم بگو آخه پریود شدم حالم بده 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم