2777
2789
عنوان

بیاین اسم معلم کلاس اولتون رو بگید👩‍🏫

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۶۷! خانم مستوری مشکل اعصاب داشت!! دوسال بعدش هم بازنشسته اش کردن زود هنگام!معلم خوبی نبود من رو ...

امان از معلم های بد واقعا خاطره تلخ شون تا سال ها میمونه

منم دوتا معلم کثافت داشتم یکی معلم کلاس دومم خانم نجفی و یکی معلم سال سوم راهنمایی یوسف وند این دو معلم واقعا بی شخصیت بودن هیچ وقت حلالشون نمیکنم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

سال ۶۷! خانم مستوری مشکل اعصاب داشت!! دوسال بعدش هم بازنشسته اش کردن زود هنگام!معلم خوبی نبود من رو ...

دقیقا مثل من ولی من ۵سال بعد شما رفتم مدرسه تازه از سال سوم فهمیدم معلم خوب یعنی چی

معلم سال اولم ، رفت تیمارستان بستری شد 

یه عبدی ریاضی هم ما داشتیم اون هم نچسب بود ...

این عبدی بیچاره از دست من دیوونه شده بود👺💔

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

معلم های دبیرستانم خوب بودن معلم تاریخمون واقعا یک خانم دانا بودن معلم نبود کسی بود که به ما راه ...

منم معلم پنجم دبستانم خیلی چیزا خارج از درس بهمون یاد داد خانم حاتمی عزیز

و خانم خسروی دبیر فلسفه دبیرستان که یه فرشته بود

این عبدی بیچاره از دست من دیوونه شده بود👺💔

ما حق نداشتیم با دستمال کاغذی بینی مون رو بگیریم سرما میخوردیم

خانم چندشش میشد 

می‌گفتیم پس چی کار کنیم خانم 

عصبانی تر میشد ...

منم معلم پنجم دبستانم خیلی چیزا خارج از درس بهمون یاد داد خانم حاتمی عزیزو خانم خسروی دبیر فلسفه دبی ...

مثلا چی؟ کتاب خارج از درس میخوندین؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ما حق نداشتیم با دستمال کاغذی بینی مون رو بگیریم سرما میخوردیمخانم چندشش میشد می‌گفتیم پس چی کار کنی ...

واا مریض بوده عقده ای👺💔

منم نهم یه معلم ریاضی عقده ای داشتم..خدا ازش نگذره

خیلی به من گیر میداد میمون..

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاودان تویییی(((:

مثلا چی؟ کتاب خارج از درس میخوندین؟

در مورد زندگی امامان و پیامبران یه کتاب داشت از آدم تا خاتم کلی اطلاعات دینی مون بالا رفت و تاثیر می‌گرفتیم

یا همیشه یه تایمی میزاشت باهامون صبحت می‌کرد و کارای هنری یادمون میداد