2777
2789

شما چرا گارد می گیرین☺️اسی ظاهرا دوست داشت  مناطق اروم و تروتمیز خونه بگیرن منم نظر دادم حالا شما نظرتون یه چیز دیگه هست باشه اینکه جای ناراحتی نداره من که شهردار یا استاندار نیستم  ☺️فقط خواستم ایشونو راهنمایی کنم جاهایی که اصول شهرداری درست رعایت شده فضای سر سبز وزیبایی داره وخونه ها تازه ساخت وکمی قیمت بالایی دارن معرفی کردم،و اکثرا طبقات متوسط وبالا اونجا زندگی می کنند وشلوغ نیست ولی شما اومدین ریپلای کردین و توهین کردین لطفا ریپلای نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا گارد می گیرین☺️اسی ظاهرا دوست داشت مناطق اروم و تروتمیز خونه بگیرن منم نظر دادم حالا شما نظ ...

توی تبریز اینجوری نیست شاید این برای کرج تهران صدق بکنه ولی توی تبریز زمین هایی که گرون هستن لزوما جای بهتری نیستن شاید امکاناتشون کمتره از مرکز شهر دورترن فضای سبز هم کمتر دارن 

شما تبریزی ؟؟ این مناطقی که بالا گفتید رو جای اصیل تبریز نمیشناسن با احترام به نظرتون ولی وقتی اشتباه میگید باید قبول کنید

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄 programmer