2777
2789

بچه ها خوب وقتی ما خودمون فقیر هستیم به فرص خودمون تحصیلات بالایی داشته باشیم دکتر مهندس باشیم خانوادمون عوض نمیشن درسته میگن خوب نیست سرکوفت میزنه نمی‌دونم احساس حقارت میکنه آدم 

ولی از یه طرفی تو با یه بله زندگیت عوض میشه خونه ۸۰ متری میشه خونه ۸۰۰ متری میشه خونه دوبلکس 

پراید میشه بنز 

لباس چهارشنبه بازار میشه خرید از استور های اروپایی

بعدشم همه چی بستگی به اون طرف داره من میشناسم با اختلاف طبقاتی عروسی کردن خانواده پسره بد بگن مامان پسره از عروس دفاع میکنه همه بستگی به اون خانواده و شخص داره یکی بود از فامیلا اینا خیلی پولدارن خیلی هاااا بعد عروس بسیار معمولی خانواده اش فک کنم کارمند بودن اینقدر مادر شوهره از دختره تعریف میکنه البته اخلاقشم میگن خوبه من ندیدمش 

وگرنه مگه ما چیمون از جورجی کم تره 

یه سری میگن خودت تلاش کن اخه به فرض تلاشم بکنی 

در اون حد پولدار تو مثلا ۴۰ سالگی میشی ولی با یه بله گفتن تو ۲۵ سالگی میتونی صاحب همه اونا باشی حداقل خود آدم نداشته بچه هاش داشته باشن 

خب قضيه اينه ممكنه نتوني با طرف يا خانوادش بسازي شايد اونها كم ببيننت و كار به بحث يا حتي طلاق برسه اونموقع نسل اينده رو هم نجات ندادي. طرف و خانوادش بايد خيلي با فرهنك و باشعوى باشن كه به رو نيارن در اونصورت اره خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا قبول دارم منم تازگیا ب همین نتیجه رسیدم

پول که تو زندگی نباشه ادم خوش اخلاق میره زیر قرض و بدهی اعصابش میریزه بهم 

زندگی تلخ میشه به کامت 

ولی لعنت به عشق 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

اگر موقعیتش رو داشتی چرا که ن

اخه میدونی یکی نوشته بود دوست پسرم خیلی اختلاف طبقاتی دارم من فقیرم خوب وقتی میشه از اون فقر نجات پیدا کنی چرا ک نه همه هم گفته بودن شوهر نکن به نظر این بیشتر یه نوع راه نجات هست

آخه بحث فقط خانواده پسر نیست، بحث خود همون پسر هم هست!

وقتی توی محیط‌های متفاوت بزرگ میشی و رشد میکنی، اخلاق، اعتقادات، تفکر و همه چی فرق داره، الخصوص تفکر و وقتی تفکر فرق کنه اختلاف نظر میاره و اختلاف نظر بسیار هم دعوا و بحث و دعوا و بحث اگه حل نشه به طلاق ختم میشه.

ویران‌گر اعظم هستم!

خب قضيه اينه ممكنه نتوني با طرف يا خانوادش بسازي شايد اونها كم ببيننت و كار به بحث يا حتي طلاق برسه ...

به نظر من تو روت نگن دیگه بقیش مهم نیست 

پشتت میگن که بگن به درک تو خوشحالی نهایت یه مسافرت خارجی میره غصه هاشون از دلت میره تراپی میری ولی فک کن مول نباشه تازه خانوادشم گوه باشن 

اره بابا.اینایی که میگن پس دوست داشتن وعشق چی.هنوزمستاجری وبی پولی وحسرت نکشیدن.فقط پوله که حرف اول ...

یعنی طرف ب دلت نشینه  بری باهاش زندگی کنی  پول  باعث میشه ازش خوشت بیاد😓

حالا چند نفر شانس همچین زندگیو دارن!

نه میدونی میگم اگه اومد پسره مشکل خاصی نداشت صرفا با خاطر اختلاف طبقاتی نباید رد کنی  ولی باید اخلاق پسره رو در نظر گرفت حتما نمیگم چشمت ببند فقط پول رو ببین نه از این صورت میگم ک یه دختری تاپیک زده بود اره دوست پسرم پولداره من بدبختم می‌ترسم باهاش ازدواج کنم یا می‌ترسم منو دیگه نخواد